1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Setur'dan Kurban Bayramı'na özel fırsatlar
Setur'dan Kurban Bayramı'na özel fırsatlar

Setur'dan Kurban Bayramı'na özel fırsatlar

Seyahatin adresi Setur’un Turizm Müdürü Oktay Temeller, Kurban Bayramı tatil alternatiflerini ve rezervasyonlardaki son durumu değerlendirdi.

A+A-

Ayrıcalıklı tatilin adresi Setur, 9 günlük Kurban Bayramı tatili için seyahatseverlere birçok yurt içi ve yurt dışı tatil alternatifleri sunuyor. Kurban Bayramı için özel kampanyalarla hazırlanan avantajlı tur fırsatlarına misafirlerin ilgisinin yoğun olduğunu ifade eden Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, yurt içi ve yurt dışı turlara çıkmak isteyenlerin hızlı hareket etmesinde yarar olacağını belirtti. 

Yurt içi turlarda ilk tercihler Belek, Kemer, Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs…

Kurban Bayramı’nda yurt içinde gecelik kişi başı 150 TL ile 1000 TL arasında değişen birçok otel alternatifiyle tatilcilere geniş bir yelpaze sunan Setur, tatilcilerin ilk tercihlerinin Belek, Kemer, Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs olduğunu ekledi.

“Mevsim itibariyle çocuklu ailelere Antalya, çocuksuz ailelere ve gençlere ise Bodrum ve Kıbrıs’ı önerebiliriz.” diyen Temeller, yurt içi kültür turlarında Eskişehir - Odunpazarı Turu, Çeşme - Kuşadası - Pamukkale Turu, Dokuz Durak Çeşme Turu, Çanakkale - Gelibolu Turu ve Kapadokya Turu’nu %10 indirim imkanı ile sunduklarını da belirtti.
Yurt dışı turlar için acele edin…

Yurt dışı turlarda ise Balkanlar, Budva (Karadağ), Bordo – San Sebastian – Bilbao ve İrlanda-İskoçya’nın en çok tercih edilen destinasyonlar arasında olduğunu vurgulayan Setur Turizm Müdürü Oktay TEMELLER,  ayrıca Büyük Britanya Turu (Edinburg - Belfast - Dublin); Marsilya ve Provence, Ljubljana - Bled Gölü - Salzburg turunu da seyahatseverlere öneriyor.

“Kurban Bayramı için gemi turlarında Akdeniz ve Yunan Adaları’nda doluluk %90 seviyelerine ulaştı. Promosyonlu gemi turlarından Yunan Adaları’na kişi başı 329 €’dan başlayan fiyatlarla yer bulmak mümkün. Nehir turları da her sene olduğu misafirlerimiz tarafından tercih ediliyor. Bu sene ürün portföyümüze ilk defa altı yıldızlı gemileri de ekledik.” diyen Temeller, kişi başı 999 €’dan başlayan fiyatlarla Ren Nehri turu için bayram döneminde müsait kontenjan bulunduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 2119 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.