1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Shrink makinası ile neler paketlenebilir?
Shrink makinası ile neler paketlenebilir?

Shrink makinası ile neler paketlenebilir?

Çalışma alanı açısından fabrikalarda ve iş yerlerinin büyük bir bölümünde insan gücünü daha az kullanarak iş yapma olanağı sağlayarak zamandan tasarruf ettiren shrink makineleri, üretim sektöründe büyük öneme sahiptir.

A+A-

Çalışma alanı açısından fabrikalarda ve iş yerlerinin büyük bir bölümünde insan gücünü daha az kullanarak iş yapma olanağı sağlayarak zamandan tasarruf ettiren shrink makineleri, üretim sektöründe büyük öneme sahiptir. Teknoloji açısından oldukça ilerlenmiş bir dönemde, zamanı daha verimli kullanmak ve insanlara kolaylık sağlaması açısından bu makineler oldukça yardımcı olmaktadır. İnsan hayatına etkisi her anlamda olumlu olan işlerde insan gücüne direkt olarak ihtiyaç varken, bu ihtiyacın daha az seviyelere düşmesi sağlanmıştır. 
 
 Shrink Makinesinin Özellikleri
 
Büyük bir kısmı demirden olan bu makinede lastik ve sünger benzeri malzemeler de kullanılmaktadır. Kullanım yerlerinde insan iş yükünü azaltmaya yönelik birçok faydası vardır. Değişkenlik gösteren bu makineler özelliklerine göre kısa sürede 30 - 40 parça paketlerken kapasitesi farklı olan başka bir makine aynı sürede yüzlerce ürünü paketleme özelliğine sahiptir. Makine kullanım esnasında işin uzmanı kişilerin yanında durması çok önemlidir. Shrink makinasının kullanım fonksiyonlarını tam anlamıyla sahiplenmek önemlidir. Paketleme esnasında yapılması gerekenleri çok iyi bilmek sağlıklı bir paketleme işlemi tamamlama açısından şirketin iş biçimine doğrudan etki eder. Bu durumu göz önüne alarak yapılan işlemler sonuç itibariyle iyi sonuçlar verecektir. 

 
 Neden Kullanılmalı?
 
Teknolojinin aktif bir şekilde kullanıldığı iş yerlerinde sağlanan kolaylıklar işin gelişimine pozitif etki getirmektedir. Shrink makinesinin de teknolojik açıdan kolaylığı insan yaşamına olumlu etki etmektedir. Paketleme alanında kullanılması, bu alandaki avantajları ile ön plana çıkarak işi en iyi şekilde bitirmekte ve sürecin pratikleşmesine neden olur. Paketleme esnasında kaç adet ürünü paketlemek istediğinizi belirledikten sonra makinanın kullanım şartlarını yerine getirmeniz yeterli olacaktır. Otomatik olarak başlayan makineye paketleme işlemi başladıktan sonra müdahale etmeden işlemin sonuçlanması beklenmelidir. Programlama işlemi yapıldıktan sonra çalıştırmak ve işin yürümesini takip etmek yeterli olacaktır. 
 

shrink-001.jpg

 Shrink Makinesi İle Hangi Ürünler Paketlenir?
 
Birçok ürünün kısa sürede paketlenmesine olanak sağlayan shrink makinası, birçok ürün paketlemesi yapabilir. Shrink makinası ile neler paketlenebilir? Farklı ürün gruplarından birçok ürün paketlemesi yapabilen makina, birçok sektörde kullanılıyor. Yapılan paketlemelerde paketlerin sağlam bir şekilde kalması ve sorunsuz bir şekilde taşınması adına önemli detaylara dikkat etmek gerekir. Paketlenecek ürünlerin tespiti çok önemlidir. Yanlış bir ürün seçilmesi durumunda hiç beklenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yönünü de unutmamak gerekir. Çok sayıda ürün paketlemesi shrink makinesi ile paketlemek mümkündür. Bu ürünler;
 
 - Hediye paketleri, kartlar ve kırtasiye malzemeleri.
 - Ambalaj bütünlüğü sağlayan ecza malzemeleri.
 - Her türlü multi medya malzemeleri.
 - Plastik tabaklar, kaşıklar ve bardaklar.
 - Baskılı ürünler
 - Ambalajlı gıdaların paketlenmesi 
 - Tüm market ürünleri.
 
Daha fazla bilgi ve satın almak için www.maripak.com adresini ziyaret edebilirsiniz

 

Bu haber toplam 4135 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.