1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Sınırsız Müzik İle Eğlenceli Saatler
Sınırsız Müzik İle Eğlenceli Saatler

Sınırsız Müzik İle Eğlenceli Saatler

Ziyaretçinin tüm ihtiyaçlarının tek çatı altında sunulduğu tubidy’e gel, sınırsız ve ücretsiz müziğin keyfini çıkar!

A+A-

Kulağa hoş gelen her şeyin müzik olduğuna inanların sayısı bende dâhil oldukça fazla. Eğer günlük işlerinizi yaparken ya da yolda yürürken bir anda hayat 1-2 dakikalığına sessizleşiyor ve odak noktanız kulağınızdan ruhunuza dolan nağmeler oluyorsa bu müziğin etkisindendir. Akan bir şelalenin sesi, kuş sesleri ve hatta rüzgârın sesi bile aynı etkiyi ruhunuzda uyandırabilir. Dolayısıyla Sokrates’in o meşhur sözü çıkar ortaya; ‘’müzik ruhun gıdasıdır!’’ Ruhunuzun gıda vaktinin geldiğini işaret eden bu zamanlarda bırakın günlük işlerinizi ve kendinizi o nağmelerin gizemli yolculuğuna bırakın. Belki iç dünyanızda sizin bile fark edemediğiniz ne kapılar aralanacak, kim bilebilir?

Müzik öyle bir etki bırakmıştır ki insanoğlu üzerinde hep daha fazlasına sahip olmak istemiş ve müziği üretecek çeşitli enstrümanlar geliştirmişiz. Bunları vurmalı, üflemeli, telli sazlar olarak kategorilere ayırmış, her kategori başlığı altında özellikle insanoğlunun yaşadığı çevre ile ilgili etkileşimler sonucu farklı sazlar üretmişiz. Orta Asya’da bu durum yaylı ve telli çalgılar için at kuyruk kılının kullanılmasına sebebiyet vermişken, yabani hayat içinde yaşam süren Kızılderililer kuş ve çeşitli hayvanların seslerini taklit eden üflemeli çalgılara yönelmişlerdir. Her toplumun müzik kültürü kendi örf ve adetlerinden beslenmiştir de diyebiliriz.

Günümüzde müziği üretme tarzımız küresel manada farklılık gösterse bile tüketici bazında müziğe ulaşma yollarımız hep aynı. İnternet yoluyla arama motorlarına mp3 indir şeklindeki talimatlarımızı yazarak pek çok siteye ulaşabiliyoruz. Bu siteler arasında elbette verdiği hizmet ve sunduğu arşivin kalitesi bakımından diğerlerinden oldukça önde olan platformlar mevcut. Bugünkü yazımızda bu anlamda öne çıkan bir platformdan bahsedeceğiz.

İhtiyacınız Olan Tek Site!

Müziğe artık internet üzerinden ulaştığımızı ve bu konuda yayına alınmış birçok platformun var olduğundan bahsettik. Bu platformlar arasında en çk kullanılan ve takip edilen https://www.tubidy.ist/ web sitesine gelin yakından göz atalım. Tubidy, ilk bakışta sıradan tubidy talimatını vererek hizmet alacağınız sıradan oluşumlara benzeyebilir ancak dikkatli incelendiğinde ana sayfada bulunan haftalık hit müzikler, hit müzikler, tavsiye edilen müzikler, son eklenenler kategorileri başlığı altında listelenen mp3ler müzik dünyasındaki en son gelişmeleri yakından takip etmenizi ve indirme ve beğeni sayısı fazla olan mp3lerin hangileri olduğunu keşfetmenize yarıyor. Burada listelenen ve sürekli güncel tutulan listedeki mp3lerden istediğinizi dinleyerek ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İki ayrı arama bölümü bulunan sitede Google özel arama ve site içi müzik arama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Dinlemek ve indirmek istediğiniz müzik türlerine yine ana sayfadaki özel olarak oluşturulmuş alana giriş yaparak karar verebilir ve buradaki mp3lerden dilediğinizi indirebilirsiniz. Ayrıca ‘’Youtube Hit’’ başlığı altındaki mp3leri inceleyebilir, en çok beğenilen ve yorumlanan hit parçalara buradan https://www.tubidy.ist/ ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçinin tüm ihtiyaçlarının tek çatı altında sunulduğu tubidy’e gel, sınırsız ve ücretsiz müziğin keyfini çıkar!

Bu haber toplam 3974 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.