1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. STM’den Golden Group ile işbirliği anlaşması
STM’den Golden Group ile işbirliği anlaşması

STM’den Golden Group ile işbirliği anlaşması

17-21 Şubat'ta Abu Dabi'de düzenlenen 14. IDEX Uluslarası Savunma Fuarı ve Konferansın'da STM olarak körfez bölgesindeki faaliyetlerimizi geliştirmek üzere International Golden Group (IGG) ile İşbirliği Anlaşması imzalandı.

A+A-

İki yılda bir düzenlenen ve dünyanın önemli savunma fuarlarından biri olan ve Birleşik Arap Emirliklerinde düzenlenen IDEX fuarına katılan Türk firmaları fuarda yoğun ilgi görüyor.  Savunma Teknolojileri Mühendislik (STM) Birleşik Arap Emirliklerinde düzenlenen IDEX Fuarı çerçevesinde ülkenin en büyük savunma tedarik kuruluşlarından International Golden Group ile anlaşma imzaladı. STM’nin resmi twitter hesabından yapılan duyuruda, “Körfez bölgesindeki faaliyetlerimizi geliştirmek üzere International Golden Group ile İşbirliği Anlaşması imzaladık. #IDEX-2019” denildi.

Fuar sırasında Türk savunma sanayisi firmaları tarafından üretilen zırhlı araç platformları, insansız çeşitli kara ve hava araçları, deniz sistemleri, silah sistemleri, elektronik sistemler, mühimmatlar, simülatörler, askeri tekstil ürünleri, lojistik destek ürünlerinin tanıtım ve sunumları yapılıyor. Fuar kapsamında, Türk resmi delegasyonunca katılımcı ülke delegasyonlarıyla görüşmeler yapılıyor.

 IDEX 2019'da Türkiye'den Aktif Savunma, ARES, ASELSAN, ASFAT AŞ, CES İleri Kompozit, DESAN, ELEKTROLAND, FNSS, Garanti Giyim, Global Defence, Gül Otomotiv, HAVELSAN, MKEK, Nicomatic, Otokar, REPKON, ROKETSAN, STM, T Kalıp, Transvaro, Unifo Gıda, Yakupoğlu, Yonca Onuk firmaları yer alıyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 3822 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.