1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Submarine Turkey ve TouristFly’a SunExpress’ten transfer
Submarine Turkey ve TouristFly’a SunExpress’ten transfer

Submarine Turkey ve TouristFly’a SunExpress’ten transfer

NEMO isimli Türkiye’nin sahip olduğu ilk turistik denizaltı ile sualtı turları düzenleyen Submarine Turkey ve Antalya çıkışlı uçaklı turlar düzenleyen TouristFly’a SunExpress’de Akdeniz Satış Müdürlüğü görevini yürüten Murat Hatipoğlu transfer oldu.

A+A-

Murat Hatipoğlu, bundan böyle TouristFly ve Submarine Turkey şirketlerinden sorumlu ‘Genel Müdür Yardımcısı’ olarak görev yapacak.

“TouristFly ile yola çıkan Yavuzyiğit Şirketler Grubu, son yatırımı NEMO ile sektörde ciddi bir atılım yaptı. Sektöre farklı bir bakış açısı daha kazandırdı. TouristFly ve Submarine Turkey, kuruluşundan bugüne takip ettiğimiz, başarılarını takdir ettiğimiz ve ayrıca SunExpress’le de başarılı partnerliklerini sürdüren sektörün önemli şirketleri” diyen Murat Hatipoğlu, “Turizm sektörü sürekli olarak hareket ve dinamizme muhtaç. Yeniliklere, farklılıklara daima açık olmayı ve her fırsatı değerlendirmeyi gerektiriyor. Bu noktada Yunus Emre Yavuzyiğit gibi genç ve dinamik bir yönetici ile beraber yeni yatırımlar bizi bekliyor” dedi.

Submarine Turkey, IHS Travel ve TouristFly kurucusu Yunus Emre Yavuzyiğit, "Yaptığımız işe duyduğumuz sevgi, heyecan ve bunun sonucunda misafirlerimizin memnuniyetinin bize yaşattığı keyif ve coşku; verdiğimiz hizmeti her gün daha da iyileştirmek ve geliştirmek adına bize güç veriyor” dedi. Yavuzyiğit, “Sevgili Murat Hatipoğlu, havacılık sektöründe önemli görevlerde bulunmuş değerli bir turizmci. Çalışmalarımıza kazandıracağı ivme ile yeni projelere doğru ilerleyeceğiz. Kendisine ailemize tekrar ‘Hoş geldin’ diyoruz” diyerek Hatipoğlu’nu tebrik etti.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3588 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.