1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. “Symphony of the Seas” Nisan 2018’de sefere başlıyor
“Symphony of the Seas” Nisan 2018’de sefere başlıyor

“Symphony of the Seas” Nisan 2018’de sefere başlıyor

Royal Caribbean International'a ait olan Symphony of the Seas, Nisan 2018'de İspanya'nın Barcelona’dan ilk seferini yapacak. Dev yüzen tatil köyü 2018 Ekim ayına kadar Avrupa'da kalacak ve her hafta yedi günlük turlar düzenleyecek.

A+A-

Royal Caribbean International'ın Oasis sınıfı gemilerinin en yeni üyesi  olan “Symphony of the Seas” Nisan 2018’de başlayacağı seferlerine bir adım daha yaklaştı. 

Dış yapısı tamamlandıktan sonra 9 Haziran tarihinde ilk kez yüzdürülmeye başlanan Symphony of the Seas’in iç mekan montaj ve dekorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

“Symphony of the Seas” dünya denizleri ile buluştuğu ilk sezonunda  Akdeniz’in nefes kesen limanları arasında yer alan Barselona’dan hareket ile Mayorka, Marsilya, La Spezia (Floransa/Pisa) , Roma ve Napoli limanlarını keşfetmenizi sağlarken yıl boyunca adından sıkça söz ettirecek.  Ardından 7 gece Doğu ve Batı Karayip turlarını gerçekleştirmek için Kasım başında Miami'ye hareket edecek.

Dünya’nın en büyük ve en macera dolu gemisi ünvanını alacak ve 2016 yılında suya indirilen kardeşi Harmony of the Seas'ten 28 kabin daha fazla konaklama kapasitesine sahip olan Symphony of the Seas toplam 230.000 gross ton ağırlığında. Yani yedi bin yolcu ve 2 bin 500 mürettebat ile toplam 9 bin 500 kişiyi barındırabilen dev gemi, 370 metre uzunluğunda ve 18 katlı. Symphony of the Seas denize indiğinde dünyanın en büyük gemisi olacak. Geminin yapımı yaklaşık 1.4 milyar euro'ya mal oldu.

Konukları için yeni özellikler ve olanaklar öne çıkaran Symphony of the Seas, Harmony of the Seas'ın dünya çapında tanınmasını sağlayan çığır açan yenilikleri ve heyecan verici deneyimleri bir araya getirecek.

Ödüllü ve tüm otoriteler tarafından takdir edilen favori yenilikler arasında; yedi mahalle konsepti, yaratıcı ve sofistile yemek deneyimleri, robot barmenler, orjinal Broadway showları, Aqua Tiyatrosu ve dünya denizlerindeki en uzun kaydıraklar bunlardan sadece birkaçı.

Royal Caribbean International, 48 yıldır daha önce dünya denizlerinde hiç görülmeyen yenilikleri sektörüne tanıtan ödüllü bir küresel yolculuk markası. Gemi seyahatlerinde çığır açan, Broadway tarzı eğlence , ailelere ve maceracı tatilcilere hitap eden beğenilen programları da dahil olmak üzere, Royal Caribbean'da bulunan kapsamlı ve eşsiz bir dizi özellik ve kolaylıklar içeriyor.

Royal Caribbean , Travel Weekly Readers Choice Awards'da 14 yıl üst üste "En İyi Gemi Şirketi" seçildi.

Dünyanın en yenilikçi 24 cruise gemisini sahip Royal Caribbean’ın tüm dünya denizlerinde konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Bermuda, Karayipler, Avrupa, Kanada , Alaska, Güney Amerika, Asya ve Avustralya'nın en popüler destinasyonlarına ve Yeni Zelanda'ya kadar uzanıyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 4576 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.