1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Takımınızın renkleri halatınızda
Takımınızın renkleri halatınızda

Takımınızın renkleri halatınızda

Kaya Ropes, CNR Avrasya Boat Show’a özel tasarlanan standında Süper Lig Takımlarının renklerinden oluşan Neo LS 24 Team Collection Serisi üretimine başlayarak, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi.

A+A-

Halat sektörünün lideri Kaya Ropes, CNR Avrasya Boat Show’a özel tasarlanan standında Süper Lig Takımlarının renklerinden oluşan Neo LS 24 Team Collection Serisi üretimine başlayarak, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi.

Kaya Grubu’nun halat sektöründe lider markası Kaya Ropes, Türkiye’de ilk kez taraftarın takımının renklerinden oluşan ‘Neo LS 24 Team Collection Serisi’yle CNR Avrasya Boat Show’da yer aldı. Neo LS 24 model halat üzerinde renk çalışması ile oluşturulan özel Team Collection Serisi, talebe göre tüm takım renklerinden üretilebilecek.

Kaya Ropes, CNR Avrasya Boat Show’da, helix-burgu formundaki ve kurum kimliği renklerinden oluşan halat görünümlü standında halat makinesine de yer vererek, 2011 Süper Lig takımlarının renklerinden oluşan halatların üretimiyle dikkatleri üzerine çekti.
2010 yılında yenilikçi uygulamaları ile yüzde 100 büyüme kaydederek elde ettiği başarılı performansıyla adından söz ettiren Kaya Ropes’un, fuarın ilk gününde özellikle Milli Takım’ın kırmızı-beyaz bayrak renginden oluşan halatları için önemli ölçüde taleple karşılaştığı belirtiliyor.

“Taraftarlarla gönül bağı oluşturduk”
Bu yıl 150 bin ziyaretçi beklenen, dünyanın en büyük fuarlarından CNR Avrasya Boat Show’un, deniz araçları, ekipmanları, aksesuar üreticilerinden oluşan denizcilik sektörü için büyük önem taşıdığını belirten Kaya Ropes Müdürü Burak Emin, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Kaya Ropes, en gelişmiş hammaddeler ve üretim teknolojisiyle ürettiği teknolojik halatlarla, Türkiye’de yeniliklerin öncüsü durumundadır. Denizcilik sektörünün son yıllarda Türkiye’de gösterdiği performans paralelinde, sektörün ihtiyaçlarına yönelik olarak halat üretimimizi sürekli geliştirerek yatırım yapıyoruz. Bu çerçevede, halat çeşitlerimizle sektörün tüm ihtiyaçlarını yanıt verebilecek durumdayız. Avrasya Boat Show’da sergileyeceğimiz ürünlerin yanı sıra, Team Collection Serisi’ni oluşturarak, başta Milli Takımımız olmak üzere Süper Lig’in beş büyük takımının taraftarlarının ruhuna da hitap ederek, müşterilerimizle gönül bağı oluşturmak istedik.”

Kaya Ropes Müdürü Burak Emin’in verdiği bilgiye göre; her taraftarın, gönül verdiği takımının renklerinde tasarlanan “Team Collection” serisi, Neo LS 24 model halatlar, özel koleksiyon niteliği taşıyor. Yelken ile rüzgar arasındaki açıyı ayarlamayı sağlamak için üretilen Neo LS 24 modeli; Ana Yelken İskotası, Genoa İskotası, Balon Rüzgar Altı İskotası, Balon Rüzgar Üstü İskotası ve Asimetrik İskotalarda kullanılabiliyor. Yüksek mukavemetli, parlak polyester ipliklerden üretilen Team Collection serisi, standart seri polyester halatlara göre daha az esneme özelliğine sahip bulunuyor.

“Standımızı halatlarımızla sardık”
Burak Emin, CNR Avrasya Boat Show’daki tümüyle halat dizaynından oluşan Kaya Ropes standının tasarımı konusunda ise şu açıklamayı yaptı:
“Marka bilinirliğinin artırılması amacıyla, farklılık yaratmak, yenilikçi yaklaşımlarımızı sergilemek, ürünlerimize dikkat çekmek amacıyla halatı betimleyen bir tasarım gerçekleştirdik. Standımızın tamamı, Kaya kurum kimliği renk ve logoları uygulanarak şekillendirildi. Standı oluşturan halat görünümlü konstrüksiyonun dış çeperi halatlarla sarılarak, karşılama bankosu ile sonlandırıldı. Bu çerçevede, ziyaretçilerimizin karşılama bankosunun ardından halat sarmalında yer alan ürünleri ve sonrasında halat makinesinde üretimin nasıl yapıldığını incelemesine fırsat veren, ziyaretçiyi ürüne çeken ve yönlendiren bir stand olmasına özen gösterdik.”

Neo Ls 24 Team Collection Serisi
İç Yapı:
Yüksek Mukavemetli Teknolojik
Polyester Multiflament İplik
Dış Kılıf: Yüksek Mukavemetli Teknolojik
Polyester Multiflament İplik
Halat Yapısı Dış Kılıf: 24 Kollu, İç Yapı: 12-16 Kollu
Özellikler: Kolay Kasa Yapımı, Elle Kolay Tutuş, Yüksek
Dayanıklılık: Çok İyi Sürtünme Dayanımı
Tip NEOLS24 – NEOLS24C
Standartlar: EN ISO 10547
Uzunluk: 100 / 200 m Turuncu Makara
Kullanım Yerleri:
Ana Yelken İskotası
Genoa İskotası
Balon Rüzgar Altı İskotası
Balon Rüzgar Üstü İskotası
Asimetrik İskota

Virahaber


Bu haber toplam 804 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.