1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekneye 40 milyon liralık uyuşturucu baskını
Tekneye 40 milyon liralık uyuşturucu baskını

Tekneye 40 milyon liralık uyuşturucu baskını

İzmir'in Urla ilçesi Demircili köyü yakınlarında Yunanistan üzerinden deniz yolu ile yurda sokulmak istenen 1 ton 200 kilo Esrardan 20 kat daha tehlikeli uyuşturucu maddesi (SKUNK) ele geçirildi.

A+A-

İzmir'e yurt dışından deniz yoluyla getirilen piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan 1 ton 200 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın koordinesinde narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri yaptığı istihbarati çalışma sonrası, uyuşturucu madde SKUNK'ın Yunanistan üzerinden deniz yolu ile getirileceğini belirledi.

Emniyet Müdürü Aşkın ile narkotik timler, uyuşturucu maddenin getirileceği İzmir'in Urla ilçesi Demircili köyü yakınında konuşlanarak beklemeye başladı.

Sabah saatlerinde, uyuşturucu kaçakçıları tekne ile kıyıya yanaştığı sırada operasyon düzenledi. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olan 1 ton 200 kilo esrardan 20 kat daha tehlikeli ve kimyasal maddeler ile desteklenerek uyuşturucu oranı artırılan (SKUNK) ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, uyuşturucu ile mücadelenin terör kadar önemli olduğunu belirterek,''Yaptığımız operasyon Türkiye'de ilk. bu miktarda uyuşturucu maddesi SKUNK ilk kez ele geçirildi. Bu operasyon uyuşturucu baronlarına, dolayısıyla teröre vurulan bir darbe. Terör uyuşturucudan besleniyor. Çok başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum''

Vira Haber

Bu haber toplam 6166 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.