1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Temiz denizler için yeşil gemilere ihtiyaç var
Temiz denizler için yeşil gemilere ihtiyaç var

Temiz denizler için yeşil gemilere ihtiyaç var

Vira Deniz Kültürü Dergisi, sürdürülebilir temiz enerji ile çalışan, atıklarını dönüştürebilen, çevreye zararlı kimyasallardan arındırılmış...

A+A-

Vira Deniz Kültürü Dergisi, sürdürülebilir temiz enerji ile çalışan, atıklarını dönüştürebilen, çevreye zararlı kimyasallardan arındırılmış yeşil gemileri mercek altına aldı. Gemilerden kaynaklanan kirliliği önlemek için denizcilerin hangi tedbirleri aldığını da araştıran dergi, Dünya Denizcilik Örgütü (IMO), Türk Loydu, Dentur Avrasya, U.N Ro Ro ve Korean Register’ın bu konudaki görüşlerine yer verdi.

Vira’nın Nisan sayısında ayrıca, sanatçı Gül Bolulu’nun Ödemiş ipeğinden tasarladığı yelkenlinin hikayesini, okyanusların mavi kanlı iyilik meleği at nalı yengeçleri hakkındaki şoke edici gerçekleri ve milyonlarca yılı içinde saklayan Gilindire Mağarası’nı bulabilirsiniz.

Bu arada sizi “komşi”nin 6 adasında geziye davet eden yazımızla, Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul’un Vira okurlarına özel hazırladığı ”Hastalıklardan Korunma Rehberi”ni okumayı unutmayın!

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.