1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Tezgaha çıkar çıkmaz alıcı buldu
Tezgaha çıkar çıkmaz alıcı buldu

Tezgaha çıkar çıkmaz alıcı buldu

Karadeniz'de balıkçıların ağına takılan ve Malatya'da bir balıkçı tarafından tezgahta sergilenen 127 kiloluk köpek balığı büyük ilgi görüyor.

A+A-

Karadeniz'de balıkçıların ağına takılan ve Malatya'da bir balıkçı tarafından tezgahta sergilenen 127 kiloluk köpek balığı büyük ilgi görüyor. Kasap Pazarı'nda İstanbul Balıkçısı adlı işletmenin önünde sergilenin beyaz köpek balığı görenlerin büyük ilgisini çekiyor. Vatandaşlar köpek balığı ile fotoğraf çektiriyor. İlk defa tezgaha konan yaklaşık 2 metre boyundaki köpek balığı gün boyunca sergilenecek. Yarın kesilerek kilosu 15 TL'den satışa sunulacak dev balık için şimdiden siparişler gelmeye başladı.

İşletme sahibi Bahri Yaman, dev köpekbalığının Karadeniz'de yakalandığını, Malatya'da satışa sunacaklarını söyledi. Balığın parçalandıktan sonra müşterilere kilosu 15 TL'den satılacağını ifade eden Yaman, köpekbalığı etinin kanser hastalarına iyi geldiğini ve bundan dolayı alıcısının çok olduğunu anlattı.

Kentte ilk defa bu büyüklükte bir balık getirildiğini belirten Yaman, "Balığı sabah tezgaha koyduk. Tezgaha koyduğumuz andan itibaren vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlk kez bu büyüklükte bir balık görüyorlar. Biz bunu yarın keserek satışa sunacağız. Şimdiden 25 kiloluk sipariş aldık. Yine siparişler gelmeye devam ediyor. Bilindiği gibi köpek balığının kanser hastalığına iyi geliyor. Bu yüzden vatandaşlar alıcı olmak istiyor." diye konuştu.

Haberler

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.