1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Boat Show ziyaretçilerini bekliyor
Boat Show ziyaretçilerini bekliyor

Boat Show ziyaretçilerini bekliyor

Dünyanın karada yapılan ikinci büyük tekne fuarı olan Avrasya Boat Show 2011 İstanbul'da CNR Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

A+A-

Dünyanın karada yapılan ikinci büyük tekne fuarı olan Avrasya Boat Show 2011 İstanbul'da CNR Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Kuyumcu Özusta yatçılığa girdi
İzmir’de 70 yıldır mücevher sektöründe faaliyet gösteren Özusta, bu kez adını farklı bir sektörde duyurmak için yola çıktı. Denizcilik sektörünün devlerinden Azimut Benetti Grubu ile el sıkışan Özusta, grubun dinamik markası Atlantis yatlarının Ege Bölge Bayiliği’ni üstlendi. Firma yöneticisi Erhan Özusta, mücevher sektörünün ardından farkı bir sektör, ama mücevher kadar değerli olan bir sektörde de Özusta adını duyurmak için çaba harcayacaklarını söyledi. Firma, İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde Avrasya Boat Show Fuarı’nda yarın konuklarını bekliyor.

305 bin Avroya kelepir yat
Yerli yabancı 400 tekne ve yat üreti-cisinin biraraya geldiği CNR Avrasya Boat Show'a bu yıl yüzde 40'a varan indirimler damgasını vurdu. Fuara katılan bir yat firması da yat alanlara lüks bir spor araba hediye ediyor. 20 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuar, lüks yatları kadar cazip indirimleriyle de dikkat çekti. Avrasya Boat Show'a katılan Oruçoğlu Tersanesi, 24 metrelik Misstor 80 ve 34 metrelik Misstor Yat 110 isimli ürünlerini yüzde 40 indirimli olarak satışa sundu. Böylece 1 milyon 500 bin euro'luk yatlar 900 bin euro'ya kadar düştü.

Yat alana araba bedava
Anka Marin ise Anton Doa Fly 44 isimli teknesinin fiyatını 525 bin euro'dan 405 bin avroya, Anton Doa 40 Open isimli teknesini ise 420 bin euro yerine 305 bin euroya düşürdü. Riviera lüks yatlarını ithal eden IVI Yacht firması ise 1.2 milyon dolar değerindeki yatı alanlara son model lüks bir spor araba hediye ediyor. Fuarda milyon dolarlık sıfır yatların yanı sıra ikinci el tekne satışı yapan firmalar da hazır bulundu.

Tüzmen tekne merakını fuarda giderdi
Boat Show Fuarı 7'den 70'e bütün tekne meraklılarının ilgisini çekiyor. Denize olan tutkusuyla bilinen Dış Ticaretten Sorumlu eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de dün Avrasya Boat Show'u ziyaret eden isimler arasındaydı. Spor yelkenlilerden lüks mega yatlara kadar tüm ürünleri tek tek inceleyen Tüzmen'e Dentur Başkanı Yavuz Sipahi ve CNR Holding Grup Başkanı Ali Bulut tarafından teşekkür plaketi verildi.

Tekne parklarda sona yaklaşıldı
İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nın açılış gününde katılımcılara İstanbul’da hayata geçirilecek ‘’Tekne Park’’ projesini tanıttı. CNR Konferans Salonu’nda ‘'İstanbul Örneğinde Türkiye'deki Marinacılığın Gelişimi’’ konulu sunum yapan Gurbetci . Türkiye’de marinacılık sektörünün gelişimi, sorunları ve çözüm yolları, ekonomik ve ticari gelişimi, turizmdeki payı, İstanbul’da marina park faaliyetleri, marina ihtiyaç ve beklentileri gibi konuları katılımcılarla paylaştı.

Otoparkçılık alanında yakaladıkları başarıyı denizde de devam ettireceklerini vurgulayan Gurbetci ” İBB, emniyet ve İstanbulluların desteği ile çağdaş bir projeyi kentimize kazandıracağız “ dedi.
Akdeniz çanağında başarıyla uygulanan marina faaliyetlerinin turizm gelirlerinin önemli bir ayağını oluşturduğunu belirten Gurbetci, ülkemizde ve İstanbul’da yapılacak marinaların ekonomik anlamda turizmi ve ticareti artıracağını aktardı. Gurbetci modern, çevreye duyarlı ve kent dokusuna uygun projenin hayata geçmesiye kıyı kirliliğin ve düzensizliğin önüne geçileceğini, kayıt dışına giden ekonomik kaybın ise sektöre kazandırılarak yatırıma dönüşeceğini belirtti.

Gurbetci, iki koyun hizmete açılmasının ardından boğazın değişik noktalarına da doğal dokuya zarar vermeden yeni tekne parklar inşa edeceklerini sözlerine ekledi. Tekne Parklar öncelikli olarak tekne, yat ve deniz taşıtların yoğun olarak bulunduğu Tarabya ve İstinye’de hayata geçirilecek. Kısa süre içerisinde ise, Bebek (Beşiktaş ), Paşabahçe (Beykoz ), Arnavutköy, Büyükdere ( Sarıyer ) koylarında projelerin hayata geçirilmesi için gerekli fizibilite çalışmaları devam ediyor.

Tekne Park dönemi başlıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, önümüzdeki günlerde kamuoyunda marina olarak bilinen Tekne Park projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Avrasya Boat Show Fuarı’nda göz dolduran ‘’Tekne Park’’ projesi, İstanbullularla buluşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, önümüzdeki günlerde kamuoyunda marina olarak bilinen Tekne Park projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Deniz kenti İstanbul’da turizm ve deniz ticaretinin gelişimine katkı sağlayacak proje ilk olarak İstinye ve Tarabya’da hayata geçirilecek.

Proje İstanbulluların beğenisini kazandı
Bu yıl 5’ncisi düzenlenen deniz araçları, ekipmanları ve aksesuarları fuarına katılan İSPARK, İstanbul’da hayata geçireceği Tekne Park projesini tanıtmaya devam ediyor.

İSPARK standını ziyaret eden AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, sektör temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve ziyaretçiler tekne park projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. İstanbul koylarındaki deniz taşıtlarının düzensiz parklanmasına modern çözüm üretmek amacıyla boğaz’ın değişik noktalarında inşa edilecek olan tekne parklar katılımcıların beğenisini kazandı. İSPARK, Tarabya ve İstinye tekne park (marina) projelerinin gerekli imar plan tadilat çalışmalarını tamamladı. Kısa süre içerisinde ise, Bebek (Beşiktaş ), Paşabahçe (Beykoz ), Arnavutköy ( Sarıyer ) koylarında projelerin hayata geçirilmesi için gerekli fizibilite çalışmaları devam ediyor.

Kıyı kirliliğinin önüne geçilecek
İstanbul’da birçok kıyıda yaşanan kirliliğin ortadan kaldırılmasını da hedefleyen proje sahillerdeki kirli görüntü ve çevreye zarar veren atıkların oluşturduğu unsurları önleyecek. Çevre dostu teknolojilerin kullanılacağı projede tekne parklar kıyıdan belirli bir uzaklıkta inşa edileceği için İstanbullular rahat bir nefes alacak ve boğazın eşsiz güzelliğini keyifle izleyebilecek.

Eğitimli personel hizmet verecek
İSPARK tarafından işletilecek tekne parklarda eğitimli özel ihtisas sahibi eğitimli personeli ile kaliteli ve nitelikli hizmet verecek. Tekne Parklarda ofis hizmetleri ( genel enformasyon hizmeti, meteoroloji bilgileri, haberleşme vb.) ,güvenlik hizmetleri ( emniyetli bağlama sistemi, kameralı kontrol, güvenlik elemanları, yangın ikaz ve söndürme sistemleri vb . ) ve genel hizmetler bulunuyor. Tekne Parklardan kısa süreli bağlanmak isteyen denizciler yararlanabileceği gibi haftalık aylık ve yıllık olarak ta abonelik hizmeti de verilecek.

Scania’dan Fuara özel kampanya
Doğuş Otomotiv, Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 11-20 Şubat tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Boat Show 2011’de müşterilerine özel kampanya fırsatları sunuyor.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünü faaliyetlerini sürdüren Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları, bölgesinde en çok tercih edilen deniz motoru marka sıralamasında ikinci sıraya yükseldi.

“Avrasya Boat Show” toplam 7 salonda, 75 bin metrekarelik alanı ile dünyanın karada yapılan ikinci en büyük, Türkiye’nin ise en büyük tekne ve yat fuarı olarak Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları’nın üstün teknolojisine ev sahipliği yaptı. 60 metrekarelik standında deniz motorlarını sergileyen Doğuş Otomotiv Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları Satış ve SSH Müdürü Adnan Yücel, 2010 yılını değerlendirirken, Scania’nın bölgesinde en çok satılan ikinci marka olduğunun altını çizerek “Bu tür fuarlara denizcilik sektörüne dinamizm getireceğini düşünerek büyük önem veriyoruz. Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları markası olarak içinde bulunduğumuz ekonomik ortamda geçtiğimiz yıl 108 adetlik satış ile başarılı bir geçirdik. Her türlü pilot ve hizmet tekneleri için ihtiyaca cevap verene ürün gamı ile Scania Deniz Motorları 2011 yılında da satış adetlerimiz ve pazar payımızı artıracak konumumuzu güçlendirmek istiyoruz. Aynı doğrultuda ülke genelinde yetkili satıcı ve servis ağı çalışmalarımız da her zaman olduğu gibi 2011 yılında da devam edecek” dedi.

Deniz Motorlarında fuara özel kampanya
Doğuş Otomotiv Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları Satış Yöneticisi Emre Bayral ise denizcilik sektöründe verilerin net olarak paylaşılmadığını hatırlatarak, “Biz adetlerimizi kamuoyuna açıklıyoruz. 2010 yılında 108 adetlik satış gerçekleştirdik. 2011 yılında ise hedefimiz 2010 yılı satış adetlerinin üzerine çıkmaktır. Bu yıl standımızda ürün gamımızı oluşturan 12 litre ve 16 litrelik, 300-800Hp aralığında beygir gücüne sahip deniz motorlarını sergiliyoruz. Fuarda ayrıca “vdf” işbirliği ile müşterilerimize 60 aya varan uygun faiz oranlı kredi imkanı sunduğumuzu da hatırlatmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Scania Deniz Motorları, düşük yakıt tüketiminin yanı sıra kendine özel çift yağ filtreleme sisteminin yardımıyla uzun ömürlü olması ile ön plana çıkıyor. Doğuş Otomotiv’in müşteri memnuniyetini ön planda tutan servis felsefesine ek olarak, ekonomik ve kolay bulunabilir yedek parça hizmetleri Scania Deniz Motorlarını tercih edilir marka haline getirmiştir. Scania Endüstriyel ve Deniz Motorları 2011 yılında da Doğuş Otomotive distribütörlüğünde yaygın yetkili satıcı ve servis ağı ile Türkiye’nin tüm kıyı şeridinde hizmet vermeye devam etmekte.

Marinturk Avrasya Boat Show’da
Yıldız Holding bünyesinde hizmet veren, Türkiye’nin en yeni ve modern marinalarına sahip MARINTURK, 20 Şubat tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenlenen Avrasya Boat Show 2011’de fuara özel fırsatlarla deniz severlerle buluşuyor.

Türkiye’nin en önemli iki noktasında 5 yıldızlı marinacılık hizmeti veren MARINTURK, İstanbul Pendik ve Muğla Göcek’teki modern tesisleri, yüksek teknolojik altyapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratıyor. MARINTURK, bu yıl beşincisi düzenlenen, dünyanın karada yapılan ikinci büyük tekne ve yat Avrasya Boat Show’da hem bilgilendiriyor hem kazandırıyor.

Dünya turu deneyimleri…
Teknolojik alt yapısı ve sunduğu hizmetlerle deniz severlere sosyal yaşam alanları yaratan MARINTURK, dünya turuna çıkmak isteyenleri bu konuda deneyimli denizcilerle buluşturuyor. Dünya denizlerini dolaşmış Türk denizcileri, deneyimlerini paylaşmak üzere 12, 13, 19 ve 20 Şubat tarihlerinde meraklıları MARINTURK standında ağırlıyor.

Fuarda sözleş Exper Easypad’e kavuş…
MARINTURK, fuarda bir yıllık sözleşme teyidi veren müşterilerine Türkiye’nin ilk tablet bilgisayarı Exper Easypad’i hediye ediyor. Fuar sırasında sözleşme teyidi veren katılımcılar sözleşmelerini imzaladıklarında şık tasarımı ve güçlü donanımıyla dikkat çeken Exper Easypad’e kavuşacak.

Hem İstanbul hem Göcek…
Fuara özel sürprizler sunan MARINTURK, 30 metre ve üstü yat sahiplerine keyifli bir fırsat sunuyor. Fuar sırasında sözleşme teyidi veren 30 metre ve üstü yat sahibi deniz severler isterlerse yılın 9 ayını İstanbul City Port’ta, 3 ayını da Göcek Exclusive’de geçirebilecek.

Marinacılıkta 5 yıldızlı hizmet…
Vizyonlarının, özenle seçilmiş personel ile yat sahiplerine güler yüzlü ve yüksek standartlı marinacılık hizmeti vermek olduğunu belirten ve bu yıl ikinci kez katıldıkları Avrasya Boat Show’da yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MARINTURK Genel Müdürü Kpt. Tayfun Sözer, İstanbul City Port, Göcek Exclusive ve Göcek Village Port ile sektörde hizmet kapasitesini üst seviyeye taşıdıklarını kaydetti.

Sözer, “MARINTURK olarak marinacılığa yeni bir soluk getirdiğimize inanıyor ve bu doğrultuda hizmet veriyoruz. Marinalarımız sadece yat bağlama ya da bakım, onarım yerleri değil 5 yıldızlı hizmet sunan sosyal yaşam alanları. Kısa zamanda büyük organizasyonlara ev sahipliği yapar hale geldik. Bu yıl üçüncü kez İstanbul Boat Show’a ev sahipliği yapacağız. Aynı zamanda dünyanın en heyecanlı motorsporları organizasyonlarından biri olan Offshore yarışlarının iki ayağı da MARINTURK İstanbul City Port’ta gerçekleşecek. Bu yıl ayrıca geçen yıl başladığımız yarış etkinliklerini arttırarak ve sürdürerek, hem İstanbul hem de Göcek’teki yarış ve rallilerde MARINTURK olarak düzenleyici olacağız” dedi.

"Bu Türk yatçılığının da başarısıdır"
Sirena Marine; dünyaca ünlü İtalyan motoryat üreticisi Azimut-Bennetti Grubu için Azimut 38, Azimut 40S ve Azimut 55’i Türkiye’de üretiyor. Rüya motoryatlar; mobilyasından, çelik aksamına kadar Türkiye’de üretilip, dünyaya Türkiye’den ihraç ediliyor.

2006 yılından bu yana dünyanın en ünlü motoryat üreticilerinden Azimut-Benetti Grubu ile işbirliği içinde olan Sirena Marine, motoryat üretiminde başarılara imza atıyor. Sirena Marine, Azimut motoryatlarının distribütörlük ve ithalat faaliyetlerinin yanı sıra Azimut 38, Azimut 40S ve Azimut 55’in üretimini de gerçekleştiriyor.

Azimut 38, Azimut 40S ve Azimut 55’in dünyadaki tek üretim merkezi olan Sirena Marine, Azimut-Benetti Grubu ile olan ortaklığını her geçen yıl güçlendiriyor. Pek çok deniz tutkununun rüyalarını süsleyen Azimut modellerinin dağıtım ve satış işlemleri, Türkiye’de sadece Sirena Marine tarafından gerçekleştiriliyor.

Sirena Marine’in Bursa Orhangazi’de yer alan, dünya standartlarındaki üretim tesisinde dünyaca ünlü tekne üreticisi Azimut’un motoryatları hayat buluyor. Azimut 38, Azimut 40S ve Azimut 55 sadece Türkiye’de üretilip, buradan bütün dünyaya ihraç ediliyor.

Global bir marka olmak vizyonuyla yola çıkan Sirena Marine, kurulduğu günden bu yana uluslararası platformda ilklere imza atıyor. Türkiye’nin otomotiv üretim teknolojisini tekne üretimine uygulayan Sirena Marine’nin Orhangazi’deki dünya standartlarındaki fabrikasında üretilmeye başlanan ve tüm dünyaya ilk kez Türkiye’den ihraç edilen Azimut 38 ve Azimut 40S sektörün en dikkat çeken motoryatları arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü tekne üreticisi Azimut’un 2009’dan beri tüm ürün gamının distribütörlük faaliyetini yürüten Sirena Marine aynı zamanda Azimut 55’in üretimini de gerçekleştiriyor.

Azimut–Benetti Grubu’nun dünyadaki ilk ve tek lisanslı üreticisi aynı zamanda da tek JV’si olan Azimut Marine’in ortağı olarak başarılarla dolu beş yılı geride bıraktıklarını belirten Sirena Marine Genel Müdürü Saffet Üçüncü; “Sirena Marine olarak Azimut Benetti Grubu ile gerçekleştirdiğimiz ortaklık sadece Sirena Marine’in değil Türk yatçılığının da başarısıdır. Geçtiğimiz yıl bu fuarda Sirena Marine tesislerinde üretilen Azimut 38, 40S ve 55 modellerini ihraç ettiğimiz bilgisini paylaşmıştık. Bu yıl ise bu modellere gösterilen yoğun ilgi ve beklenenin üstünde gerçekleşen talebin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Azimut 38 Kalite&Fiyat Dengesiyle Dikkat Çekiyor
Bir yatçının tüm ihtiyaçlarını cevaplayabilmek hedefiyle projelendirilen Azimut 38, kolay kullanımı, çevreye duyarlı çözümleri ve ideal kalite&fiyat dengesini sunmasıyla göz dolduruyor. Kendine özgü tarzı ve geniş yaşam alanı sunan tasarımı ile Azimut 38, 40 feet altındaki motoryat standartlarını değiştiriyor.

Azimut 38’in zarafet ve konforu bir arada barındıran kendine özgü tasarımında; her santim etkin olarak değerlendiriliyor. Geniş ana güverte, ferah flybridge, iki kamara ve iki banyo, Azimut 38’i segmentindeki diğer motoryatlardan daha büyükmüş gibi hissettiriyor.

Kolay yanaştırma kumandası, teknenin rahatça kontrol edilmesine olanak tanıyor. Yeni nesil düşük enerji tüketimli yüksek güçlü LED aydınlatma, acil sıcak su ihtiyacı halinde devereye giren termostatik mikserler ve 355 HP’lik iki adet Cummins motoru, motoryatın çevre dostu çözümleri arasında yer alıyor. Azimut 38, yatçılara unutulamayacak bir tekne deneyimi sunuyor.

Yat Keyfini Doyasıya Yaşamak İsteyenler 40S’i Tercih Ediyor
Farklı ekipmanlar ve innovatif çözümlerle yansıtılan sportif stil, Azimut 40S’te zarif çizgilerle birleşiyor. 40S’te yer alan 480 HP’lik iki adet Cummins motor ile ulaşılan maksimum 37 knot’lık hız, Azimut “S” Serisi’nin sportif doğasını en iyi şekilde yansıtıyor. 2003 yılında lanse edilen, yatçılık dünyasında prestijin sembolü “S” serisinin son üyesi Azimut 40S, birleştirilebilen kokpit ve yaşam alanı, geniş görüş alanı sağlayan pencereleri ve çevre dostu çözümleriyle fark yaratıyor. Azimut 40S elektrikli açılır tavana yerleştirilmiş iki solar panel gibi çevre dostu özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Ödüllü Azimut 53 Avrasya Boat Show’da Görücüye Çıkıyor
Yatlar, genelde feet ve metre ile ölçülüyor ancak bu birimler Azimut 53’ün genişlik hissini ölçmede yeterli olmuyor. Segmentindeki en yüksek ve en geniş ana kabini sunan motoryat, yatçıların kendilerini motoryatın kalbinde hissetmesini sağlıyor. Konfor, ana güvertedeki işlevsel bölmelerden, flybridge’deki iki güneşlenme alanına, yemek bölümündeki elektrikli servis mekanizmasından, yatın her alanında aynı sıcaklığı garanti eden havalandırma sistemine kadar tüm ayrıntılarda hissediliyor. Çift kişilik üç kabin, segmentinin en genişlerinden biri olan flybridge ve detaylarıyla Azimut 53’te her santimetre etkin olarak kullanılıyor.
Güvenlik tedbirlerine verilen önem, karşı konulmaz tasarım, konforu ön planda tutan dekor ve genişliği ile kısa zamanda dikkat çeken Azimut 53, başta Motorboat&Yachting dergisinin İngiltere edisyonundaki editörler olmak üzere sektör editörlerinden oluşan jüri tarafından 2010 yılında Yılın Motoryatı ödülüne layık görüldü.

Takımınızın renkleri halatınızda
Halat sektörünün lideri Kaya Ropes, CNR Avrasya Boat Show’a özel tasarlanan standında Süper Lig Takımlarının renklerinden oluşan Neo LS 24 Team Collection Serisi üretimine başlayarak, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi.

Kaya Grubu’nun halat sektöründe lider markası Kaya Ropes, Türkiye’de ilk kez taraftarın takımının renklerinden oluşan ‘Neo LS 24 Team Collection Serisi’yle CNR Avrasya Boat Show’da yer aldı. Neo LS 24 model halat üzerinde renk çalışması ile oluşturulan özel Team Collection Serisi, talebe göre tüm takım renklerinden üretilebilecek.

Kaya Ropes, CNR Avrasya Boat Show’da, helix-burgu formundaki ve kurum kimliği renklerinden oluşan halat görünümlü standında halat makinesine de yer vererek, 2011 Süper Lig takımlarının renklerinden oluşan halatların üretimiyle dikkatleri üzerine çekti.

2010 yılında yenilikçi uygulamaları ile yüzde 100 büyüme kaydederek elde ettiği başarılı performansıyla adından söz ettiren Kaya Ropes’un, fuarın ilk gününde özellikle Milli Takım’ın kırmızı-beyaz bayrak renginden oluşan halatları için önemli ölçüde taleple karşılaştığı belirtiliyor.

“Taraftarlarla gönül bağı oluşturduk”
Bu yıl 150 bin ziyaretçi beklenen, dünyanın en büyük fuarlarından CNR Avrasya Boat Show’un, deniz araçları, ekipmanları, aksesuar üreticilerinden oluşan denizcilik sektörü için büyük önem taşıdığını belirten Kaya Ropes Müdürü Burak Emin, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Kaya Ropes, en gelişmiş hammaddeler ve üretim teknolojisiyle ürettiği teknolojik halatlarla, Türkiye’de yeniliklerin öncüsü durumundadır. Denizcilik sektörünün son yıllarda Türkiye’de gösterdiği performans paralelinde, sektörün ihtiyaçlarına yönelik olarak halat üretimimizi sürekli geliştirerek yatırım yapıyoruz. Bu çerçevede, halat çeşitlerimizle sektörün tüm ihtiyaçlarını yanıt verebilecek durumdayız. Avrasya Boat Show’da sergileyeceğimiz ürünlerin yanı sıra, Team Collection Serisi’ni oluşturarak, başta Milli Takımımız olmak üzere Süper Lig’in beş büyük takımının taraftarlarının ruhuna da hitap ederek, müşterilerimizle gönül bağı oluşturmak istedik.”

Kaya Ropes Müdürü Burak Emin’in verdiği bilgiye göre; her taraftarın, gönül verdiği takımının renklerinde tasarlanan “Team Collection” serisi, Neo LS 24 model halatlar, özel koleksiyon niteliği taşıyor. Yelken ile rüzgar arasındaki açıyı ayarlamayı sağlamak için üretilen Neo LS 24 modeli; Ana Yelken İskotası, Genoa İskotası, Balon Rüzgar Altı İskotası, Balon Rüzgar Üstü İskotası ve Asimetrik İskotalarda kullanılabiliyor. Yüksek mukavemetli, parlak polyester ipliklerden üretilen Team Collection serisi, standart seri polyester halatlara göre daha az esneme özelliğine sahip bulunuyor.

“Standımızı halatlarımızla sardık”
Burak Emin, CNR Avrasya Boat Show’daki tümüyle halat dizaynından oluşan Kaya Ropes standının tasarımı konusunda ise şu açıklamayı yaptı:

“Marka bilinirliğinin artırılması amacıyla, farklılık yaratmak, yenilikçi yaklaşımlarımızı sergilemek, ürünlerimize dikkat çekmek amacıyla halatı betimleyen bir tasarım gerçekleştirdik. Standımızın tamamı, Kaya kurum kimliği renk ve logoları uygulanarak şekillendirildi. Standı oluşturan halat görünümlü konstrüksiyonun dış çeperi halatlarla sarılarak, karşılama bankosu ile sonlandırıldı. Bu çerçevede, ziyaretçilerimizin karşılama bankosunun ardından halat sarmalında yer alan ürünleri ve sonrasında halat makinesinde üretimin nasıl yapıldığını incelemesine fırsat veren, ziyaretçiyi ürüne çeken ve yönlendiren bir stand olmasına özen gösterdik.”

Neo Ls 24 Team Collection Serisi
İç Yapı: Yüksek Mukavemetli Teknolojik
Polyester Multiflament İplik
Dış Kılıf: Yüksek Mukavemetli Teknolojik
Polyester Multiflament İplik
Halat Yapısı Dış Kılıf: 24 Kollu, İç Yapı: 12-16 Kollu
Özellikler: Kolay Kasa Yapımı, Elle Kolay Tutuş, Yüksek
Dayanıklılık: Çok İyi Sürtünme Dayanımı
Tip NEOLS24 – NEOLS24C
Standartlar: EN ISO 10547
Uzunluk: 100 / 200 m Turuncu Makara
Kullanım Yerleri:
Ana Yelken İskotası
Genoa İskotası
Balon Rüzgar Altı İskotası
Balon Rüzgar Üstü İskotası
Asimetrik İskota

Virahaber

Bu haber toplam 1064 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.