1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. The Primetime denize açılıyor!
The Primetime denize açılıyor!

The Primetime denize açılıyor!

Motif Turizm’in yepyeni gemisi The PRIMETIME; tasarımı, dekorasyonu ve lüks hizmet anlayışıyla iş dünyasının önemli günlerine ev sahipliği yapıyor.

A+A-

Toplantıları ve iş davetlerini kapalı salonların kasvetinden kurtarma vakti geldi! Bodrum’un en deneyimli yatçılık firmalarından Motif Turizm’in yepyeni gemisi The PRIMETIME; tasarımı, dekorasyonu ve lüks hizmet anlayışıyla iş dünyasının önemli günlerine ev sahipliği yapıyor.

Bodrum'dan demir alan gemi masmavi koylarda, hatta Yunan Adaları'nda yol alırken bayi toplantıları, konferanslar, motivasyon etkinlikleri, ödül törenleri, uluslararası anlaşmalar için mükemmel bir atmosfer sunuyor.

Sunum ve toplantılarınız için gemide kaliteli ses sistemi, büyük ekran tv, ofis hizmetleri, simultane çeviri gibi her türlü teknik olanak buluyor. Tecrübeli organizasyon ekibi istediğiniz donanımı anında hizmetinize sunuyor.

Prestijli davetler için The PRIMETIME'da her şey hazır! 200 kişilik restoranda Akdeniz mutfağı ağırlıklı, rafine lezzetler var.

Toplam 450 kişi kapasiteli bar, gece kulübü, güverte bölümünde özel geceleri renklendirecek canlı müzik ve gösteriler sunuluyor. Konusunda uzman bir ekibe sahip The PRIMETIME, Bodrum'da transfer ve konaklama organizasyonu dahil her ayrıntıyla sizin için ilgileniyor.

2.20110402094717.jpg

3.20110402094724.jpg

4.20110402094733.jpg

Gecce.com

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.