1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TUI JUNIOR ACADEMY Türkiye Projesinin Sanat Atölyesi Çeşme’de Gerçekleşti
TUI JUNIOR ACADEMY Türkiye Projesinin Sanat Atölyesi Çeşme’de Gerçekleşti

TUI JUNIOR ACADEMY Türkiye Projesinin Sanat Atölyesi Çeşme’de Gerçekleşti

TURMEPA ve TUI Care Foundation iş birliğiyle maviye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla TUI Junior Academy Türkiye projesinde öğretmenler, “3D Çizimlerle Deniz” adlı sanat atölyesinde bir araya geldi.

A+A-

TURMEPA’nın, TUI Care Foundation iş birliğiyle maviye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla geçtiğimiz yıl Muğla ve Antalya’da başlattığı “TUI Junior Academy Türkiye” projesinde 4.520 Eko Şampiyon ünvanı kazanan öğrenci ve 536 öğretmene ulaşıldı.

Proje ikinci yılında İzmir ve Aydın’da yapılan eğitimlerle bugüne kadar 953 Eko Şampiyon ve 66 öğretmene ulaştı. Eğitimlerin yanı sıra, yapılacak atölye çalışmaları, kıyı temizlikleri ve kültür gezileri ile deniz ekosisteminin canlılar ve turizm üzerindeki etkileri hakkında turizmin öncü illerindeki hedef grubun farkındalığının artması amaçlanıyor.

Proje kazanımlarını kamuoyuyla paylaşmak, denizlerin ve deniz turizminin önemini vurgulamak adına İzmir Çeşme’de ortaokul branş öğretmenleri ile bir araya gelinerek “3D Çizimlerle Deniz” başlıklı sanat atölyesi gerçekleştirildi. 29 Nisan’da Çeşme Boyalık Beach Hotel & SPA’da gerçekleştirilen etkinliğe İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çeşme Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, TURMEPA Genel Müdür Yardımcısı Mine Göknar ve 20 öğretmen katıldı.

4-011.jpeg

3-016.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 705 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.