1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Türk Gemi Brokerleri Derneği’nin kasımdaki faaliyetleri
Türk Gemi Brokerleri Derneği’nin kasımdaki faaliyetleri

Türk Gemi Brokerleri Derneği’nin kasımdaki faaliyetleri

Türk Gemi Brokerleri Derneği; Almanya’nın Hamburg şehrinde, 69.ncusu yapılan Eisbeinessen Dinner organizasyonuna kalabalık bir grupla katıldı.

A+A-

2-4 Kasım 2017 tarihinde Hamburg Messe Kongre salonundaki organizasyona; Dernek başkanı Pelin Gezicioğlu, yönetim kurulu, Almanya Hamburg Türkiye Başkonsolosu Fatih Ak ve dernek üyeleri katıldı. Dünya denizcilik organizasyonları içinde önemli bir yeri bulunan ve geleneksel olarak her sene Kasım ayının ilk cuması gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 6000 kişinin olduğu belirtildi

Gemi Brokerleri Derneği’ni temsilen Başkan Yardımcısı Bahadır Tonguç; Panama Denizcilik İdaresi ve Türk Loydu arasında yetkilendirme anlaşması organizasyonuna katıldı.

Dünyanın denizcilikte önde gelen önemli bayrak devletlerinden olan Panama’nın denizcilik alanındaki otoritesi Panama Denizcilik İdaresi ile Türk Loydu arasında, Türk Loydu’nun yetkilendirilmesine ilişkin protokol, 7 Kasım 2017 tarihinde İstanbul St. Regis Oteli’nde düzenlenen törende imzalandı. Yürürlüğe giren protokol ile Türk Loydu, Panama bayraklı gemilerde klas sertifikası ve uluslararası denizcilik sözleşmelerinin gerektirdiği zorunlu sertifikaları düzenleme yetkisi elde etti.

Yetki devri protokolünün imzalanması için düzenlenen törene Panama Denizcilik İdaresi Deniz Ticareti Genel Müdürü Fernando Solorzano, Panama İstanbul Başkonsolosu Andres Nunez, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, Türk Loydu Genel Müdürü Alper Eralp ile Türk Loydu yöneticileri yanı sıra Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Genel Müdürü Naci Kaya ve Türk denizcilik camiasının önemli isimleri katıldı.

10 Kasım 2017 Atatürk’ü anma;

10 Kasım 2017 Atatürk’ü anma gününde Caddebostan sahilinde biraraya gelen dernek üyeleri; korteje katılarak saygı duruşunda bulundu.

Eğitim Komitesi;dernek merkezinde “Outlook Eğitimi” düzenledi

Derneğin Eğitim komitesi 16 Kasım 2017 tarihinde dernek merkezinde “Outlook Eğitimi” düzenledi. Eğitmen Ömer Bağcı dernek üyelerine, brokerliğin en etkin ve hızlı kullanım programlarından Outlook üzerine uygulamalı eğitim verdi.

GBD üyeleri ve dostları Sosyal Komitesinin organize ettiği Fener Balık gecesinde bir araya geldi

Yorucu ve stresli bir yılın ardından üyeler ve aileleri bir araya gelerek 24 Kasım gecesi Fener Balık Şaşkınbakkal’da eğlendi.

 “Cumartesi yürüyüşleri” her Cumartesi sabahı katılımın artması ile devam ediyor

Her cumartesi sabahı Caddebostan Migros önünde buluşan üyelerimiz yürüyüşlerini kahve/çay ile sonlandırmaktadır. Katılımın gittikçe artması, aileleri ile bir araya gelen üyeler bu etkinliğe herkesi davet ediyor.

broker-002.jpg

broker1-002.jpg

broker2-002.jpg

broker3-002.jpg

broker4-001.jpg

broker5.jpg

broker6.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 3798 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.