1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk Kaptan Gemiden Kayboldu
Türk Kaptan Gemiden Kayboldu

Türk Kaptan Gemiden Kayboldu

QUORN isimli geminin Türk kaptanı Erhan Seçkal'dan üç gündür haber alınamıyor. Seçkal, Port Hedland’den hareket ederek Vietnam’a gidecek olan gemisi ile Bali’nin kuzey kıyısına geldiğinde birdenbire kayboldu.

A+A-

Zodiac Maritime şirketine ait QUORN adlı geminin kaptanı Erhan Seçkal, gemiden birdenbire kayboldu.
TürkDeniz’in haberine göre, Seçkal tüm aramalara rağmen gemide bulunamadı. QUORN isimli dökme yük gemisi, Port Hedland’den hareket ederek Vietnam’a gidecekti. Seçkal’ın gemiden kaybolduğu konumun, Bali’nin kuzey kıyısına ve Kangean Adası’na çok yakın olduğu düşünülüyor. Söz konusu konuma yakın mesafede birçok ada bulunuyor.

Arama kurtarma çalışmalarının ardından Erhan Seçkal’ın kurtulduysa; bu adalardan birinde olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

Gemide yapılan aramalarda Erhan Seçkal’ın gemide bulunamamasının ardından mürettebat tarafından denize can yeleklerinin atıldığı kaydedildi.

Zodiac Maritime şirketinin Türkiye temsilciliğinden yapılan açıklamada Kapt. Erhan Seçkal’ı arama çalışmalarının sürdüğü ve ilgili kurumlar ile temasların devam ettiği bildirildi.

Erhan Seçkal’ın eşi Züleyha Seçkal da, sosyal medya üzerinden yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Dışişleri Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı’nın, Kaptan Seçkal’ın bulunması ile ilgili tüm kurumlar ile temas halinde olduğu öğrenildi.

50520220404457816320.jpeg

Bu haber toplam 3079 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.