1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye için özel ve limitli üretim yeni “Voyage Bleu”
Türkiye için özel ve limitli üretim yeni “Voyage Bleu”

Türkiye için özel ve limitli üretim yeni “Voyage Bleu”

Görkemli tarihi boyunca, denizci kronometreleriyle birçok ödülün sahibi olan Ulysse Nardin, “Mavi Yolculuk” ile özdeştirdiği Voyage Bleu modelinin yeni versiyonlarını saat tutkunları ile buluşturuyor.

A+A-

Komplike ve mekanik saat denildiğinde akla ilk gelen isim olan, ince ustalık ve teknolojiyi her daim bir araya getiren 166 yıllık İsviçreli saat firması Ulysse Nardin tarafından Mavi yolculuk hikâyesinden esinlenerek limitli sayıda tasarladığı “Voyage Bleu” koleksiyonunu yeniledi. Marine Chronographe Manufacture’ün tasarım kodları ve teknik üstünlüğünün harmanlandığı saatin pembe altın ve çelik versiyonları bulunmaktadır. 99 adetle limitli olan pembe altın çerçeve versiyonun yanı sıra mavi kauçuk kaplama işlemi bulunan çelik modeli ise 150 adet ile limitli üretilmiştir.

Tepeden tırnağa “in-house” UN-150 mekanizma ile üretilen saat, silisyum balans ve 48 saatlik güç rezervine sahip. Sektörün önemli üreticisi Donzé Cadrans’ın sahibi olan marka, Voyage Bleu’de “Grand Feu” adlı eşsiz mineleme sanatını kullanırken, eşsiz bir saatin yaratıcısı olmaktadır. Saatin kadranında, saat, dakika ve küçük saniye göstergeleriyle birlikte yer alan kronograf sayaçları ve tarih penceresi yer almaktadır.

Ulysse Nardin, Türkiye için sınırlı sayıda ürettiği “Mavi Yolculuk”, “Voyage Bleu” isimli özgün saat serisi kapsamında, özgün tasarımlarla geleneksel teknikleri , üst düzey kalitede eşsiz malzemeler ve el işçiliğini güncel çizgilerle birleştiren Armaggan ile gerçekleştirdiği işbirliği ile saat tutkunlarını farklı bir yolculuğa davet ediyor. Altın çerçeve versiyonununda 99 adetle limitli üretilen saati tercih edenler, Armaggan imzalı tavlanın da sahibi oluyor.

Armaggan obje koleksiyonunun en değerli parçalarından biri olarak üretilmekte olan tavla serisi, Ulysse Nardin Mavi Yolculuk koleksiyonuna özel olarak sınırlı sayıda olacak şekilde uyarlandı. Usta el işçiliği ile venge ve akçaağacından üretilen tavla serisi, şimşir ağacından şekillendirilen tavla pulları ve deve kemiğinden hazırlanan zarları ile eşsiz bir sanat eseri niteliğinde. Ulysse Nardin’in Türkiye için özel ürettiği Yeni “Voyage Bleu” modelini, markanın  Nişantaşı’nda yer alan yeni butiğinde keşfedebilirsiniz.

1-054.jpg

2-055.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 4447 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.