1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vanguard Türkiye'deki faaliyetlerini genişletiyor
Vanguard Türkiye'deki faaliyetlerini genişletiyor

Vanguard Türkiye'deki faaliyetlerini genişletiyor

Vanguard Logistics Services (Vanguard), başta ihracat ve ithalat LCL konsolidasyon olmak üzere tüm hizmetlerini sunmak üzere Vanguard Turkey Lojistik Hizmetler A.Ş.'yi kurdu.

A+A-

Vanguard Logistics Services uzun yıllardır Türkiye'deki hizmetlerini JMS ile başarılı bir ortaklık üzerinden sağlamaktaydı. JMS ekibinin Vanguard Grubu bünyesine katılımıyla Vanguard markası Türkiye pazarında genişlemesini sürdürecektir. Türkiye'nin stratejik bir lojistik merkezi olarak önemini göz önünde bulunduran Vanguard, bölgeye ve bölgeden yapılan sevkiyatlarda müşterilerine tümüyle entegre hizmetlerini sunmaktan heyecan duymaktadır. Vanguard ve JMS ekip olarak birlikte, mevcut ve yeni müşterilerine üstün hizmetler ve kusursuz bir performans sunmaya devam etme taahhüdünü paylaşmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Charlie Brennan bu gelişme hakkında "Dünyanın önde gelen neutral***konsolidasyonservis sağlayıcısı sıfatıyla, Türkiye'deki faaliyetlerimizi kendi kurumsal yapımıza dâhil ederek Vanguard olarak dünyanın en kapsamlı erişim olanaklarını üstün hizmet anlayışımızla müşterilerimize ve dünyanın dört bir yanına götürme misyonumuzu sürdürmekteyiz." yorumunda bulunmuştur.

JMS ekibinin Vanguard Ailesine başarıyla entegrasyonu sayesinde Vanguard Türkiye, 25'ten fazla direkt ithalat ve ihracat LCL konsolidasyon hattı içeren son derece gelişmiş bir hizmet portföyü sunmaktadır. Kilit önemde bir lojistik merkez olması nedeniyle ve aynı zamanda dinamik ve hızlı büyüyen ekonomisiyle Türkiye, Vanguard’ın hizmetlerinin Afrika, Ortadoğu, Hindistan ve Asya'nın dört bir köşesindeki müşterilerine ulaştırılması açısından önemli bir platform vazifesi görecektir.

Şirketin Avrupa'dan sorumlu Operasyon Direktörü Peter Andersen ise "Türkiye'nin kurumsal yapımıza katılmasıyla dünyanın en hızlı büyüyen ve ticarette önemli rol oynayan ekonomilerinden birine ve bölgeye erişim sağlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" diyerek görüşlerini dile getirmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 3212 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.