1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye ofisi 1 Nisan'da açıldı
Türkiye ofisi 1 Nisan'da açıldı

Türkiye ofisi 1 Nisan'da açıldı

AL-KO’nun Doğu Avrupa ve Asya’daki diğer ülkelere sıçrama tahtası olarak da hizmet görecek olan İstanbul’daki irtibat bürosu 1 Nisan’da faaliyetlerine başladı.

A+A-

AL-KO’nun Doğu Avrupa ve Asya’daki diğer ülkelere sıçrama tahtası olarak da hizmet görecek olan İstanbul’daki irtibat bürosu 1 Nisan’da faaliyetlerine başladı.

AL-KO otomotiv teknolojisi faaliyet birimi İstanbul Kadıköy’de Türkiye’deki müşterilerle daha yakından ilgilenebilmek ve hizmet seviyesini yükseltebilmek için bir irtibat bürosu açtı.

AL-KO Otomotiv Teknolojisi Satış Müdür Yardımcısı Markus Spengler kendisi tarafından Kötz üzerinden yönetilen irtibat bürosunda tecrübeli ve yüksek eğitimli AL-KO çalışanları olarak Koray Özkan ve Nurgül Özcihan hazır bulunduğunu ifade ederek, “Bizler Türkiye’de otomotiv teknolojisi ürünlerimiz için büyük bir potansiyel görmekteyiz. Türkiye’deki iç piyasa birkaç yıldan buyana AL-KO için çok olumlu yönde gelişmeler kaydetmektedir” dedi.

AL-KO firmasından Avrupa Otomotiv Teknolojileri Baskanı Harald Hiller ise şunları söyledi:

Türkiye dünya çapında faaliyet gösteren firmalar için başka birçok piyasaya açılmak adına köprü vazifesi görmektedir. Öyle ki Türkiye’nin sekiz baska ülkeyle sınırı da bulunmaktadır”

Firma hakkında:
AL-KO KOBER AG firması 1931 yılında Alois Kober tarafından Günzburg sehrin Großkötz ilçesinde (Bavyera’da Stuttgart ve Münih arasında bir yer) küçük bir çilingir atölyesi olarak kurulmuş ve bugün ise dünya çapında faaliyet gösteren bir teknoloji holdingine dönüşmüştür. Şirket dünya genelinde toplamda 50 merkezle ve 3.600 den fazla çalışanı ile otomotiv teknolojileri, bahçe ve hobi ve ayı zamanda hava ve klima teknolojileri alanlarında öncü satıcılardan birisidir. Özellikle plastik teknolojileri ve aynı zamanda otomotiv ve amortisör teknolojileri ve sanayi elemanları da dâhil olmak üzere AL-KO firmasının Bavyera’nın Schwaben bölgesindeki uzmanları araç teknolojileri alanında isim yapmış dünya çapında öncü satıcılar olmuşlardır. Örneğin bugüne kadar römorklar, karavanlar, mobil karavanlar ve ticari taşıtlar için 20 milyondan fazla dingil ve 155.000 hafif tasarımlı ana gövde tesislerde imal edilmiştir. Bununla birlikte AL-KO firmasının ciddi bir imalat kapasitesi vardır; Yüksek kalite standardını garanti altına alabilmek için neredeyse tüm parçalar AL-KO tarafından imal edilmektedir.

AL-KO firması son yıllarda ticari taşıtlar ve ticari amaçlı römorklar segmentine yoğunlaşmıştır. Su sıra Kötzer Yüksek Teknolojisi Firması güçlü biçimde büyüyen ticari nakliye piyasası için çok sayıda yenilik getiren ana gövde (şase) ve aksesuar çözümleri getirmektedir. Rekabet piyasasında AL-KO ürünlerinin en önemli avantajları şunlardır;

AL-KO yüksek teknoloji elemanları profesyoneller içindir ve azami talepleri karşılamakta ve en sert koşullara dayanmaktadır. Hassas nakliye malzemeleri veya sürüş dinamiği bakımından olumsuzlukları bulunan römorklarda dâhil olmak üzere yoğun ticari faaliyette güvenli bir sürüse imkân vermektedirler.

AL-KO ana gövdeleri (şaseleri) esneklikleri sayesinde römorklardan daha fazla istifade edilmesine imkân vermektedir. Örneğin damperli varyasyonlar gibi.

AL-KO ana gövdeleri (şaseleri) çok sayıda montaj varyasyonu içinde temel teşkil etmektedir.
AL-KO ileri teknoloji elemanları sürüsü daha güvenli hale getirir. Örneğin izin verilen toplam ağırlığı 3,5 ton olan römorklar için olan AKS – titreşim önleyici debriyaj gibi.
Dünya çapında faaliyet gösteren AL-KO firması ne zaman ve nerede ihtiyaç duyuluyorsa orada servis sağlamaktadır.

AL-KO markası ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye www.al-ko.com. internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Virahaber

Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.