1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak? Beklenen Açıklama Geldi
Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak? Beklenen Açıklama Geldi

Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak? Beklenen Açıklama Geldi

Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında iç ve dış hat uçuşları durdurulmuştu. 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte Türkiye’de iç hat uçuşları resmen başladı. Peki yurt dışı uçuşları ne zaman başlayacak. İşte detaylar.

A+A-

Türkiye’de kafeler, restoranlar dahil  birçok işletme kapılarını bugün açtı ve seyahat yasağı da tüm illerde sonlandırılmış oldu. 1 Haziran itibariyle de iç hat uçuşları başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dış hat uçuşların ne zaman başlayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, THY seferlerinin dış hatlarda 10 Haziran’a kadar uzatıldığını söylemişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise, Cumhurbaşkanı öncülüğünde yurtdışı uçuşlarını yeniden başlatmak için görüşmelerin ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Yurt dışı uçuşlarının başlayacağı tarihe, koronavirüs verilerinin seyri sonrası Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile karar verilmesi tahmin ediliyor.

Vira Haber

Bu haber toplam 4799 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.