1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vapurda benzersiz sinema keyfi
Vapurda benzersiz sinema keyfi

Vapurda benzersiz sinema keyfi

İDO’nun Facebook sayfasındaki sorulara doğru cevap verenler doyumsuz bir sinema keyfi yaşadı.

A+A-

20 - 23 Temmuz tarihleri arasında, İDO’nun Facebook sayfasındaki sorulara doğru cevap veren sosyal medya paylaşımcıları boğaz sularında doyumsuz bir sinema keyfi yaşadı. Yaklaşık 200 kişi Fatih Akın’ın ödüllü “İstanbul Hatırası” filmini Barış Manço vapurunda özel bir gösterimle izledi.

Özellikle uluslararası markaların müşteri memnuniyeti kapsamında takipçilerine yönelik gerçekleştirdikleri promosyonel etkinlikleri marka bilinirliğinin artmasına neden oluyor. Sosyal medya trendinin hızla yükseldiği günümüzde İDO da hayranlarına sıra dışı bir etkinlik hazırlayarak vapurda sinema keyfi yaşattı. 20 – 23 Temmuz arasında İDO’nun Facebook sayfasında yöneltilen sorulara doğru cevap veren yaklaşık 200 kişi boğaz sularının benzersiz atmosferinde Fatih Akın’ın ödüllü filmi “İstanbul Hatırası”nı seyretti.

24 Temmuz Cumartesi akşamı Üsküdar ve Kabataş vapur iskelelerinden alınan İDO Facebook takipçileri, Barış Manço’nun adını taşıyan şehir Hatları vapurunun üst güvertesinde kendileri için özel olarak hazırlanan mini sinema salonunda, gece, yıldızlar ve Marmara’nın maviliklerinde açık hava sinema keyfini ilk kez deniz üzerinde tadıyor olmanın ayrıcalığını yaşadı.

Bu özel gösterimin fotoğraflarına http://www.facebook.com/ idokurumsal adresinden ulaşılabiliyor

Bu haber toplam 886 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.