1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Viramaritime Rotterdam’da
Viramaritime Rotterdam’da

Viramaritime Rotterdam’da

Viramaritime Gazetesi, yeni inşa, güvenli denizcilik, temiz gemiler ve etkili altyapı konusunda denizcilik sektörüne yön veren Europort Fuarı’nda Türk Denizcilik sektörünü tanıtıyor.

A+A-

Türkiye gemi inşa sanayi, son dönemlerde Norveç, İzlanda, Danimarka ve İngiltere gibi sektörün önemli ülkelerine yaptığı özel projelerle dikkat çekiyor.

7 - 10 Kasım 2017 tarihleri arasında, liman kenti Rotterdam'da düzenlenen Europort, dünya denizcilerinin buluşma noktası olacak.

Yenilikçi gemi inşa teknolojilerinin sergileneceği bu önemli fuarda Türk denizcilik sektöründe yaşanan en son gelişmelere yer veren Viramaritime Gazetesi de tüm uluslararası denizcilik fuarlarında olduğu gibi ücretsiz dağıtılacak.

viramaritime-kapak-ekim.jpg

Viramaritime, Rotterdam’da düzenlenen Europort’a özel hazırladığı haberlerle, Türkiye'de yeni gemi inşaatı, yat inşaatı, gemi onarımı, gemi yan sanayisi ve teknik hizmetlerden oluşan faaliyetlerden haberler içeriyor.

Sektörün lider gazetesi ayrıca son dönemde hem Norveç, İzlanda, Danimarka ve İngiltere gibi ülkelere yapılan özel projelere dikkati çekiyor, hem de savunma sanayi ile ilgili üretimlerini artırarak mühendislik ve AR – GE çalışmalarını geliştiren tersaneleri öne çıkarıyor.

Bu haber toplam 6755 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum