1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vira’nın 10.yılında STK'lar adına DTO'ya ödül
Vira’nın 10.yılında STK'lar adına DTO'ya ödül

Vira’nın 10.yılında STK'lar adına DTO'ya ödül

Vira’nın 10.yıl gecesinde, denizcilik sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları adına, sektörün amiral gemisi İMEAK Deniz Ticaret Odası ödüle layık görüldü.

A+A-

Vira’nın 10.yıl gecesinde, denizcilik sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları adına, sektörün amiral gemisi İMEAK Deniz Ticaret Odası ödüle layık görüldü. İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ödülü Armatörler Birliği Başkan Vekili Erol Yücel’in elinden aldı.

Metin Kalkavan ödülü almak için sahneye çıktığında gerçekleştirdiği konuşmasında: Vira’nın 10 sene boyunca tüm gelecek nesillere okutulması gereken bir arşiv yaratarak, cumhurbaşkanlarından, amatör deniz sevenlere kadar yaptığı röportajlarla ve dergiye kattığı birçok ünlü yazarla zor bir işi başardığını, bu kadar ismi bir araya getirip bunları deniz kültürüne kazandırmanın ciddi bir iş olduğunu söyledi. Kalkavan konuşmasını: “ Medyanın önemi artık vazgeçilmez oldu. Bizde bunun bilinciyle denizcilik medyasına bu zamana kadar destek verdik ve bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz, Vira’yı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” diye sonlandırdı.

Ayrıca denizcilik sektörünün üç ağabeyi olarak da bilinen Şadan Kalkavan, Gündüz Kaptanoğlu ve Fuat Miras, Vira'nın 10. yıl gecesinde ödüle layık görüldü.

111-009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.