1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. WISTA Türkiye'den, ‘Winter Sale’ organizasyonu
WISTA Türkiye'den, ‘Winter Sale’ organizasyonu

WISTA Türkiye'den, ‘Winter Sale’ organizasyonu

WISTA Türkiye, 1 NSN Hukuk Bürosu ofisinde kermes düzenledi. Özgün ve benzersiz ürünlerin yer aldığı "Winter Sale" organizasyonundan elde edilen tüm gelirler, Denizcilik Fakültelerinde okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak aktarıldı.

A+A-

2018 yılında Denizcilik Fakültelerinde okuyan 20 öğrenciye burs veren WISTA Türkiye, 2019 için burs hazırlıklarına devam ediyor. WISTA Türkiye, 16 Aralık 2018 Pazar günü NSN Hukuk Bürosu ofisinde ‘Winter Sale’ adıyla bir kermes düzenledi. Burs kaynağı yaratma amacıyla düzenlenen, özgün ve benzersiz dekoratif ürünlerin yer aldığı "Winter Sale" organizasyonundan elde edilen tüm gelirler yine ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak aktarıldı. Sektörden oldukça yoğun talep gören kermese ilişkin WISTA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Av. Nazlı Selek, “Kermesimizde birkaç katılımcımızla birlikte, Denizcilik Fakültelerinde okuyan kız öğrencilerimiz için burs kaynağı yaratma çabası içerisindeyiz. Çok güzel ve verimli bir etkinlik oldu. Kermesimiz haricinde başka organizasyonlar ile bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Organizasyonlar için sponsorluk desteklerine açığız” dedi. 

“Sponsorluk desteklerine açığız”

Başkan Selek, “WISTA Türkiye’nin kurulduğu günden bu yana yardım faaliyetlerine ve bu tarz organizasyonlara geleneksel bir eğilimi vardı. Daha öncesinde Kalamış Marina’da panayır düzenliyorduk. Ancak daha sonra bu mekânı bizlere tahsis edemez oldular. Biz de başka organizasyonlarla burs için kaynak yaratmaya çalışıyorduk. Bu yıl da küçük çaplı bir kermes düzenleyelim istedik. Mekân olarak NSN Hukuk Bürosu ofisini tercih ettik. Kermesimizde birkaç katılımcımızla birlikte, Denizcilik Fakültelerinde okuyan kız öğrencilerimiz için burs kaynağı yaratma çabası içerisindeyiz. Çok güzel ve verimli bir etkinlik oldu. Kermesimize destek sunan herkese teşekkür ederiz. Kermesimiz haricinde başka organizasyonlar ile bu faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. 8 Mart’taki 10’uncu Yıl Yemeğimiz ve 23 Nisan’da hayata geçireceğimiz İstanbul’u görmeyen çocuklarımızı İstanbul’a getireceğimiz projemizle ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Her iki organizasyon için sponsorluk desteklerine açık olduğumuzu önemle belirtmek isterim” dedi.

WISTA Med 2019 Cayman Adaları’nda düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl WISTA International’ın Norveç’te düzenlenen Genel Kurulu’na da katılım sağladıklarını belirten Başkan Nazlı Selek, “WISTA International’ın Genel Kurulu her yıl başka bir ülkede düzenleniyor. 2015’te İstanbul’da yapmıştık. 2018’in Genel Kurulu ise Norveç’te gerçekleşti. WISTA Türkiye olarak bizler de görevimizi yerine getirmek üzere Norveç’e gittik. WISTA International’da iki pozisyon boşluğu vardı ve bunlar için seçimler gerçekleşti. Bizden de üyemiz Av.Bilun Elmacıoğlu seçime katılım sağladı. Genel Kurul, konferans şeklinde düzenlendi ve ağırlıklı konu ise Kuzey Buz Denizi ve o bölgenin sorunlarına yönelikti. Yoğun katılımlı bir konferans oldu. Dolayısıyla network için güzel bir organizasyondu” ifadelerine yer verdi.

Selek, bu seneki WISTA Med 2019 Konferansı’nın ise Cayman Adaları’nda yapılacağı bilgisini de paylaştı.

wista_turkiye.jpg

wista_turkiye1.jpg

wista_turkiye2.jpg

wista_turkiye3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 9682 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.