1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Yat Marin’den Marmaris'e destek
Yat Marin’den Marmaris'e destek

Yat Marin’den Marmaris'e destek

Deniz severlerin ve medyanın akınına uğrayan İstanbul Boat Show’da yer alan Marmaris Yat Marin tarafından Marmaris’in tanıtımına destek verildi.

A+A-

Birbirinden lüks yatlar rüya gibi teknelerin tanıtıldığı İstanbul Boat Show’da Marmaris’in bölge tanıtımını yapan Yat Marin yetkilileri Marmaris’e tanıtım desteği verdi. Üst düzey alım gücüne sahip kişilerin katıldığı fuarda Marmaris Yat Marin, Marmaris’in denizcilik yönünü ön plana çıkardı.
Fuarda Marmaris Yat Marina’nın standına büyük bir ilgi gösterilirken Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Gazeteci Meriç Köyatası, Banu Avar ve Orhan Torlak, Marmaris Yat Marina standına ilgi gösteren ünlüler arasında yer aldı.

Marmaris Yat Marin Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak, Marmaris Yat Marin Müdürü Coşkun Başbuğ fuarda sektöre tanıtımın yanında bir çok yaygın tv kanalında yayınlara katılarak Marmaris’i iç piyasada tanıttılar. Yayınlar esnasında denizcilik ve marina, hakkında bilgi verilirken Marmaris’in de görüntüleri eşliğinde doğal güzellikler yerli turistlere tanıtıldı.

Yayınlarda Marmaris’in deniz ve marinalar konusunda cazibe merkezi olduğunun altı çizildi. TRT yapılan bir canlı yayına katılan Marmaris Yat Marin Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak, ülkedeki marinacılığı ve fuarları anlattı. Özkaynak; “Dünyanın her tarafındaki fuarlara katılıyoruz. Amerika’da Miami’ye Avrupa’da ki bütün fuarlara. 26 yıldır ülkemizde boat show yapılıyor. Ülkemizde tekne ve yat üzerine sürekli gelişiyor. Tekne yapımında 2 ve 3. sıraya kadar yükseldik. Antalya’da Bodrum’da İstanbul’da çok iyi tekneler yapılıyor artık. Avrupa’da hafif ülkemizde de ağır tekneler yapılıyor” dedi.

Magazinhaber
 

Bu haber toplam 955 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.