1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yat teminatları genişletildi
Yat teminatları genişletildi

Yat teminatları genişletildi

Allianz, yenilenen yat sigortasıyla birçok ilave riski teminatlarına dahil etti. Tekneler yenilenen teminatlarla bundan sonra daha da güvende.

A+A-

Allianz, yenilenen yat sigortasıyla birçok ilave riski teminatlarına dahil etti. Tekneler yenilenen teminatlarla bundan sonra daha da güvende.

Hem denizde hem de karada birçok fiziki riskle karşı karşıya olan tekneler, Allianz Yat Sigortası ile güvence altına alınıyor. Tekneleri olası risklere karşı güvence altına alan Allianz, yat sigortası ürününü yeni teminatlar ile geliştirerek deniz tutkunlarına sunuyor. Allianz'ın yenilenen yat sigortası, Makine Kırılması, Çevre Kirliliği, Kişisel Eşyalar, Tekne personeli için Ferdi Kaza, Çekme & Kurtarma, Elektronik cihaz teminatı gibi birçok ilave risk için teminat sağlıyor. Allianz ayrıca, belirli büyüklükteki tekneler için, Mondial ile işbirliği çerçevesinde farklı asistans hizmetleri de sunuyor. Allianz Kurumsal Sigortalar Direktörü Melda Şuayipoğlu, "Allianz olarak tüm dünyada tekne sigortacılığında lideriz. 100 yılı aşkın süredir uluslararası deneyimimiz ve yerel uzmanlığımızla yatları güvence altına alıyoruz. İngiliz sigortacıların geliştirdiği "Enstitü Yat Klozları" bünyesindeki teminatları uyguluyoruz. Allianz Sigorta olarak, uluslararası tecrübemiz ve birikimimizden aldığımız destekle önümüzdeki yıllarda piyasa liderliği konumumuzu güçlendirmeyi, sigortalılarımıza daha kapsamlı ve zengin ürünler sunmayı planlıyoruz" diyerek hedeflerini özetledi.

Sabah

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.