1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yeni Ticaret Kanunu tanıtılacak
Yeni Ticaret Kanunu tanıtılacak

Yeni Ticaret Kanunu tanıtılacak

Türkiye’de iş ve ticaret dünyasını temelden değiştirecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu, Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek Seminerle Aliağa iş alemine tanıtılacak.

A+A-

Türkiye’de iş ve ticaret dünyasını temelden değiştirecek olan Yeni Türk Ticaret Kanunu, Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek Seminerle Aliağa iş alemine tanıtılacak.

Aliağa Ticaret Odası ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliğinde gerçekleştirilecek “Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Getirilen önemli yenilikler” Semineri yarın saat 09.00’dan 16.30’a kadar sürecek oturumlarla yapılacak. Seminerde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Eğitmeni, İş ve Ticaret Hukuku Uzmanı Avukat Nazmiye Öncel Düvenci, Yeni Türk Ticaret kanunu ile iş yaşamına getirilen önemli yenilikleri Aliağalı katılımcılarla paylaşacak.

Türk Ticaret Kanunu Semineri 11 Mart Cuma günü ALTO’da yarın saat 09.00’da Aliağa Ticaret Odası Konferans Salonunda başlayacak seminerin öğleden önceki oturumunda, Ticari İşletmeler, Ticaret Şirketleri ve Taşıma İşleri ile ilgili temel değişiklikler anlatılacak. Saat 13.30’da başlayacak öğleden sonraki oturumda ise; Deniz Ticareti ve Sigorta Hukuku ile ilgili temel değişiklikler ile son hükümler ile eklenen temel değişiklikler katılımcılara anlatılacak.

Türk Ticaret Kanunu, köklü değişiklikler getiriyor
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun, Ticaret, Sanayi ve Hukuk Alanında köklü değişiklikler getirdiğini belirterek, “Bu değişikliklerin Aliağa’daki ticaret erbabı, Sanayici, KOBİ’ler ve esnafımıza hangi yükümlülükleri getirdiğini 11 Mart’ta odamızda düzenleyeceğimiz Seminerle üyelerimize ve Aliağa iş yaşamında bulunan herkese aktaracağız. Seminerde İş ve Ticaret Hukuku Uzmanı Sayın Nazmiye Öncel Düvenci’den; İşletmelerimize daha serbest hareket edebilme imkanı getiren, bununla birlikte şirket kuruluşundan, elektronik ortamda genel kurul yapmaya kadar bir çok alanda yenilikleri kapsayan yasanın tüm yönlerini öğrenme imkanı bulacağız. 11 Mart Cuma günü saat 09.00’da başlayacak olan Seminerimize Aliağa ticaret yaşamında olan tüm kişi ve kuruluşlarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

Virahaber

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.