1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Zihni Memişoğlu: Posidonia Fuarı’nı örnek almalıyız
Zihni Memişoğlu: Posidonia Fuarı’nı örnek almalıyız

Zihni Memişoğlu: Posidonia Fuarı’nı örnek almalıyız

Posidonia 2016 Denizcilik Fuarı’na katılan Türk firmalardan Gimaş Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Zihni Memişoğlu, Posidonia Fuarı’nı örnek alarak bu tarz bir organizasyon yapılması gerektiğini söyledi.

A+A-

Onur Ömer Bilgi / Vira Haber

Gimaş Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Zihni Memişoğlu, Posidonia 2016 Denizcilik Fuarı’nın beklentileriyle doğru orantılı geçtiğini belirterek Vira Haber’e şu açıklamaları yaptı: “Posidonia Denizcilik Fuarı, bizim için verimli bir fuar. Bu fuarın en büyük avantajı, Yunan armatörlerinin kendi ülkelerinde gerçekleşmesinden dolayı ilgisinin fazla olması. Bu yüzden bizim için de önemli. Burada bulunmaktan da mutluyuz. Diğer fuarlara göre daha verimli geçtiğini de söyleyebiliriz. Fuardan direk iş olarak bir beklentimiz yok. Biz daha çok burada ilişkimizin olduğu firmaların temsilcileri ile ilişkimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Şu ana kadar da beklentilerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Burada Türkiye’de verdiğimiz ikmal hizmetlerimizin tanıtımını yapıyoruz”.

Posidonia 2016 Denizcilik Fuarı’nın organizasyon olarak mükemmel olduğunun altını çizen ve örnek alınmasını söyleyen Zihni Memişoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bizim ülkemizde de fuar organizasyonları oluyor. Fakat bunların tek elden daha güçlü bir şekilde yapılması daha faydalı olacaktır. Buranın en büyük avantajı bütün firmaların satın alma ve teknik elemanlarının tamamı sırayla fuara geliyor. Bu sayede de fuardaki doluluk oranını arttırırken, gelen kişilerin de profesyonel olması ayrı bir kalite katıyor. Biz de bunu başarabilirsek, dünya çapında ses getiren fuara sahip olabiliriz. Mesela burada bu ayarda 3 tane fuar düzenlenmiyor. Bizim organizasyonlarımız buraya nazaran biraz daha dağınık kalıyor. Bunların tek fuar olarak düzenlenmesinde bence fayda var”.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5317 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.