1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 18 deniz trafik operatörü alınacak
18 deniz trafik operatörü alınacak

18 deniz trafik operatörü alınacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS sınavı ile 18 Deniz Trafik Operatörü alacak. Bu işgücü istemi, İŞKUR'un Beyoğlu Şube Müdürlüğü biriminden ilan edildi.

A+A-

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS sınavı ile 18 Deniz Trafik Operatörü alacak. Bu işgücü istemi, İŞKUR'un Beyoğlu Şube Müdürlüğü biriminden ilan edildi.

Son Başvuru Tarihi : 31 Ocak 2011
Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2011


Genel Şartlar ve Notlar:
Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgiler dikkate alınır. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. -Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Talep için 2010 KPSSP3 puanı olan (60 ve üzeri)adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu,vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılacaktır. Önceliklilerden müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. -Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

2010 yılı KPSS 3 puan türünden en az 60 almış olmak veya öncelikli olarak işkura kayıtlı olmak şartıyla:

TAHSİLİ : *Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

ARANILAN NİTELİKLER VE ŞARTLAR : *Denizcilik Müsteşarlığınca düzenlenmiş, geçerliliği devam eden uzakyol kaptanı yeterlik belgesine sahip olmak, *Kuruluşça yapılacak mülakat sınavına kadar KPDS (Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavı)'nın İngilizce bölümünden en az 60 veya ÜDS (Üniversiteler Arası Yabancı Dil Sınavı)? nin İngilizce Fen Bilimleri dalından en az 60 veya TOEFL (Test of English As a Foreign Language)'den en az 455 (PBT), 138 (CBT), 58 (iBT) veya IELTS (International English Language Testing System) Akademik?ten en az 5,5 puan almak veya GASM tarafından düzenlenecek genel İngilizce yeterlik sınavından en az 70 puan veya GASM tarafından düzenlenecek Denizcilik İngilizcesi sınavından en az 80 puan almak *Mesleği ile ilgili masrafları kuruluşça karşılanacak yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılacağına, süresi kuruluşça belirlenen asgari 2 yıl çalışma süresine uyacağına, asgari çalışma süresine uymadan istifa, cezai nedenle iş akdi fesh nedenleriyle kuruluştan ayrılması durumunda eğitim masraflarının kanuni faizi ile kendisinden tahsil edileceğine dair Taahhütname ve/veya Yurt Dışına Gönderilen Kamu Personeli ve Yurt İçinde Eğitime Tabi Tutulacak Personeline Mahsus Yüklenme Senedi ve Muteber İmzalı Kefalet Senedini noter huzurunda imzalamak. *Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak. *Bilgisayar kullanmasını bilmek. başvuru yapacak kişiler ilgili beyanlarını ispatla yükümlüdürler.

Virahaber

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.