1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. 305 bin Avroya kelepir yat
305 bin Avroya kelepir yat

305 bin Avroya kelepir yat

Yerli yabancı 400 tekne ve yat üreti-cisinin biraraya geldiği CNR Avrasya Boat Show'a bu yıl yüzde 40'a varan indirimler damgasını vurdu.

A+A-

Yerli yabancı 400 tekne ve yat üreti-cisinin biraraya geldiği CNR Avrasya Boat Show'a bu yıl yüzde 40'a varan indirimler damgasını vurdu. Fuara katılan bir yat firması da yat alanlara lüks bir spor araba hediye ediyor. 20 Şubat tarihine kadar açık kalacak fuar, lüks yatları kadar cazip indirimleriyle de dikkat çekti.

305 bin Avroya kelepir yat
Avrasya Boat Show'a katılan Oruçoğlu Tersanesi, 24 metrelik Misstor 80 ve 34 metrelik Misstor Yat 110 isimli ürünlerini yüzde 40 indirimli olarak satışa sundu. Böylece 1 milyon 500 bin euro'luk yatlar 900 bin euro'ya kadar düştü.

Yat alana araba bedava
Anka Marin ise Anton Doa Fly 44 isimli teknesinin fiyatını 525 bin euro'dan 405 bin avroya, Anton Doa 40 Open isimli teknesini ise 420 bin euro yerine 305 bin euroya düşürdü. Riviera lüks yatlarını ithal eden IVI Yacht firması ise 1.2 milyon dolar değerindeki yatı alanlara son model lüks bir spor araba hediye ediyor. Fuarda milyon dolarlık sıfır yatların yanı sıra ikinci el tekne satışı yapan firmalar da hazır bulundu.

Tüzmen tekne merakını fuarda giderdi
Boat Show Fuarı 7'den 70'e bütün tekne meraklılarının ilgisini çekiyor. Denize olan tutkusuyla bilinen Dış Ticaretten Sorumlu eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de dün Avrasya Boat Show'u ziyaret eden isimler arasındaydı. Spor yelkenlilerden lüks mega yatlara kadar tüm ürünleri tek tek inceleyen Tüzmen'e Dentur Başkanı Yavuz Sipahi ve CNR Holding Grup Başkanı Ali Bulut tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yeni Şafak

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.