1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AB Projeleri fuarı düzenlendi
AB Projeleri fuarı düzenlendi

AB Projeleri fuarı düzenlendi

Avrupa Birliği tarafından kabul gören başarılı AB Projelerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen AB Projeleri Fuarı’na yoğun ilgi yaşanıyor. Dün açılışı yapılan ve bugün sona erecek olan fuara Bağcılar Belediyesi iki AB tarafından kabul edilen projeleri ile ka

A+A-

Avrupa Birliği tarafından kabul gören başarılı AB Projelerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen AB Projeleri Fuarı’na yoğun ilgi yaşanıyor. Dün açılışı yapılan ve bugün sona erecek olan fuara Bağcılar Belediyesi iki AB tarafından kabul edilen projeleri ile katılıyor.

İstanbul Valiliği tarafından Avrupa Birliği tarafından kabul edilen başarılı AB Projelerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen AB projeleri fuarı Feshane Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Bugün sona erecek fuara AB Projelerinde öncü olan Bağcılar Belediyesi iki ayrı stant açarak katıldı. Bağcılar Belediyesi, fuarda Her Ev Bir Anaokulu, İklimlendirme ve Soğutma Elemanları, Boru Kaynakçılığı ve Göçle Gelen Ailelerin Şehre Sosyal Entegrasyonu projelerinin tanıtımını yapıyor.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yaptığı açıklamada, fuarların tecrübe paylaşımı için önemli organizasyonlar olduğunu ifade etti. “Konunun uzmanı arkadaşlarımız fuarda ziyaretçilerimizi bilgilendiriyor” diyen Başkan Çağırıcı, fuara yaşanan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bağcılar Belediyesi standını ziyaret eden İstanbul Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan, AB projelerinden dolayı Bağcılar Belediyesi’ni tebrik etti.

Virahaber
 

Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.