1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. ABS, Denizcilik ve Offshore Sektörlerinin Önündeki Zorlukları Ele Aldı
ABS, Denizcilik ve Offshore Sektörlerinin Önündeki Zorlukları Ele Aldı

ABS, Denizcilik ve Offshore Sektörlerinin Önündeki Zorlukları Ele Aldı

Denizcilik ve offshore sektörlerine klaslama ve teknik hizmetler sunan lider kuruluşlardan biri olan ABS; deniz taşımacılığı, gemi inşa ve offshore sektörlerinin geleceğinin ele alındığı bir seminer düzenledi.

A+A-

İstanbul'daki Marriott Hotel Asia'da düzenlenen bu seminerde, ABS uzmanları sektörün karşı karşıya olduğu birçok ekonomik ve teknik sorunu analiz etti.

Birçok sektör uzmanı, denizcilik endüstrisinin yüz yüze olduğu ekonomik sorunlar ve bunun yanı sıra gemilerin gün geçtikçe daha fazla bağlantı özelliğinin olmasının getirdiği riskin, bu zorluklara yönelik yenilikçi çözümlere duyulan ihtiyacı nasıl körüklediğini öğrendi.
ABS işte bu sorunları; bakım programlarını optimize edecek, siber güvenliği sıkılaştıracak ve kurumsal varlık yönetimini iyileştirecek gelişmiş mühendislik çözümleri ve teknolojik çözümlerle ele alıyor.

150 yıllık klas sertifikasyonu deneyiminin getirdiği büyük teknik bilgilerinden yararlanan ABS, münferit varlıklar ya da tüm filolardaki siber riski hesaplamak için yeni ve denizcilik sektörüne özel bir metot getiriyor.

ABS aynı zamanda, varlığın yaşam döngüsünü baştan sona kapsayan, varlık yönetim programlarını optimize etmeye yönelik bir dizi çözüm de sunuyor. Bu sayede, operasyonel mükemmelliğe ulaşmak için daha çevik, daha güvenilir ve nihayetinde daha güvenli yollar gösteriliyor.

ABS'in Türkiye, Gürcistan ve Hazar Bölge Müdürü Seyfettin Tatlı, denizcilik alanında faaliyet gösteren şirketlerin karşılaştığı zorluklar ve önlerindeki seçenekleri vurguladı. Offshore işleticilerinin sorunları, Offshore Solutions ABS Kıdemli Sörveyörü Antony Bessis tarafından incelendi. ABS Business Development biriminden Pantelis Skinitis ise, ABS'in siber veri ve dijital teknolojilerde ne gibi gelişmeler kaydettiği hakkında bilgi verdi.
 

img_7935.jpg

img_7967.jpg

img_7975.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5286 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.