1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antalya Sheraton gidiyor, Rixos geliyor
Antalya Sheraton gidiyor, Rixos geliyor

Antalya Sheraton gidiyor, Rixos geliyor

Antalya'nın simge otellerinden Sheraton Voyager'ın işletmesi değişiyor.

A+A-

 Otelin irtifak hakkına sahip olan Doğuş Turizm Grubu, ünlü otel için Rixos ile anlaştı. Oteli 1990 yılından bu yana Sheraton işletiyordu.

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Grubu Başkanı Doğan Günay, 20 yıldır Starwood Hotels &Resorts Worldwide Inc. tarafından Sheraton Voyager Antalya Hotel, Resort & Spa adı ile işletilen 814 yatak kapasiteli beş yıldızlı otelin Starwood ile sözleşme süresinin 31.12.2010 tarihi itibari ile sona ermesi nedeniyle, yeni dönem için Fine Otel Turizm İşletmecilik A.Ş.’ye ait Rixos markası ile işletilmek üzere anlaşıldığını belirtti.

Doğuş Turizm Grubu, Hazine’den 2035 yılı sonuna kadar irtifak hakkına sahip olduğu tesisten 2011 yılından itibaren kira geliri elde edecek.

Yedi Tesisi Var
Doğuş Grubu’nun yedi ana faaliyet alanından biri olan Doğuş Turizm Grubu, 1976 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteriyor. Altı adet 5 yıldızlı otel, iki adet 5 yıldızlı tatil köyü olmak üzere toplam sekiz tesisin sahibi olan Doğuş Turizm Grubu bünyesinde 1648 kişi çalışıyor. Grubun yatak kapasitesi ise 5072.

Şirket bünyesinde hizmet veren tesisler şöyle: Select Maris Club Resort (Datça), Sheraton Voyager Antalya Hotel, Resort & Spa, Aldiana Side, Paradise Side Beach Hotel, Maritim Hotel Club Alantur(Alanya), Maritim Hotel Grand Azur(Marmaris), Grand Hyatt İstanbul ve Park Hyatt İstanbul Maçka Palas.

Bu haber toplam 895 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.