1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Antalya’da sel 5 tekneyi batırdı
Antalya’da sel 5 tekneyi batırdı

Antalya’da sel 5 tekneyi batırdı

Serik'te hayatı olumsuz etkileyen sel, balıkçı barınağını vurdu. Bazı küçük tekneler ve botlar batarken bazıları da dalgalar sebebiyle yerlerinden kurtularak açığa doğru sürüklendi.

A+A-

Dün yurdun birçok yerinde olan şiddetli fırtınanın ve yağışın etkileri sürüyor. Antalya’da birçok iş yerini, serayı, tarım arazisini su altında bırakan sel balıkçı barınağını da vurdu.

Sabah gördükleri manzara karşısında şok oldular

Yağışlar Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde bulunan balıkçı barınağında da hasara sebep oldu. Şiddetli yağmurdan dolayı balığa çıkmayan balıkçılar, ertesi sabah barınağa geldiklerinde bazı teknelerin su alıp battığını, bazı teknelerin ise çekeklerden kurtulup sürüklendiğini gördüler. Tekne sahipleri suların çekilmesiyle teknelerini kurtarmayı beklemeye başladı. Balıkçılardan Osman Canlı, "5 tekne batmış durumda. Çok kötü bir durum var, yağmur hala devam ediyor. Teknelerimizin içi su almış, bunlar sel suyu. Teknelerin birinde yaban ördeği var. Garibim o da neye uğradığını şaşırmış orada bekliyor" şeklinde konuştu. Bölgede yağışın yer yer devam ettiği bildirildi.

Vira Haber

Bu haber toplam 10261 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.