1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Armatör Turgut Kaptanoğlu hayatını kaybetti
Armatör Turgut Kaptanoğlu hayatını kaybetti

Armatör Turgut Kaptanoğlu hayatını kaybetti

Denizcilik camiasının ve Kaptanoğlu ailesinin önemli isimlerinden, İMEAK Deniz Ticaret Odası Eski Meclis Üyesi Turgut Kaptanoğlu toprağa verildi.

A+A-

Merhum Turgut Kaptanoğlu’nun cenazesi 28 Nisan 2019 Pazar günü Zincirlikuyu Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Merhum Turgut Kaptanoğlu’nun cenazesi büyük bir kalabalık tarafından uğurlandı. Kaptanoğlu ailesinin başta Gündüz Kaptanoğlu, Cengiz Kaptanoğlu, Şadan Kaptanoğlu olmak üzere bir bütün olarak katıldığı cenaze törenine Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve DTO yönetimi, denizcilik sektörünün önde gelen STK başkan ve üyeleri ile sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Büyük bir kalabalığın dualarla uğurladığı Turgut Kaptanoğlu denizcilik camiasının önemli isimleri arasında yer almaktaydı.

Vira Haber olarak merhum Turgut Kaptanoğlu’na Allah’tan rahmet, başta Kaptanoğlu ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

 

Vira Haber

Bu haber toplam 7401 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.