1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Armatti’nin sportif gezi modelleri Türkiye’de
Armatti’nin sportif gezi modelleri Türkiye’de

Armatti’nin sportif gezi modelleri Türkiye’de

Sportif gezi yatları modelleriyle dünyada adından söz ettirmeye başlayan Armatti Yachts, Skiper ayrıcalığı ile Türkiye pazarına giriş yaptı.

A+A-

33 ile 48 feet arası sportif gezi tekneleri üreten, Brezilya’nın önde gelen yat markalarından Armatti Yachts, Skiper ayrıcalığı ile Türkiye pazarına giriş yaptı.

Sportif gezi yatları modelleriyle dünyada adından söz ettirmeye başlayan Armatti Yachts, 6 farklı modelden oluşan motoryat serisi sunuyor.

Günlük gezi sınıfı 330 M Cabrio ve 360 Gran Cabrio modellerinin ötesinde, 44 ve 48 feet’lik üç ayrı model daha Armatti’nin yelpazesinde yer alıyor.

Sportif bir coupe model olan Armatti 440 S Coupe, 13,42 metre boyunda ve elektrikli açılır cam tavana sahip bir motoryat. Yine konsept olarak aynı nitelikte, ancak 14,65 metre boyunda ve daha geniş konaklama alanı sunan 480 Sport Coupe modeli, Armatti’nin en büyük gövdesi olarak karşımızda.

Motoryatında flybridge keyfini mutlaka arayanlar için, 480’in Sport Fly modeli, aynı gövde üzerine tasarlanmış olan flybridge güvertesiyle fark yaratıyor.

armatti.jpg

armatti1.jpg

armatti2.jpg

armatti3.jpg

armatti4.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6615 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.