1. HABERLER

  2. SAVUNMA SANAYİ

  3. ASELSAN’dan Ukrayna’da önemli hamle
ASELSAN’dan Ukrayna’da önemli hamle

ASELSAN’dan Ukrayna’da önemli hamle

Ukrayna ile savunma sanayi konusunda işbirliğini geliştirerek devam ettiren ASELSAN Kiev’de yer alan yerel üretim tesisini açarak önemli bir adım daha atmış oldu.

A+A-

Küresel pazarda yarattığı değer ile sürdürülebilir büyümesine devam eden uluslararası teknoloji firması ASELSAN, Ukrayna Kiev’de yer alan yerel üretim tesisinin kapılarını açıyor.

Yerel ihtiyaçlara ve koşullara öncelik vererek kullanıcıların gereksinimlerini karşılayan, bugün, 30'dan fazla ülkeye haberleşme sistemi ihraç ederek ülkelerin teknolojik birikimini artırmayı hedefleyen ASELSAN, yazılım tabanlı taktik telsizlerin teslimatını Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne 2017 yılından itibaren başarıyla sürdürüyor.

Ukrayna ile Türkiye arasındaki dost ve müttefik ilişkiler ile Ukrayna’nın uzun vadeli ihtiyaçları doğrultusunda, ASELSAN telsizleri artık Ukrayna’da yerel olarak üretilecek. Bu gelişme, iki ülkenin sürdürülebilir ilişkilerinin ve gelecekteki iş birliğinin de önünü açacak.

Girdiği her pazarda yerelleşerek kalıcı olma imkânlarını değerlendiren ASELSAN, Ukrayna’daki ihtiyaçların niteliği ve miktarına bağlı olarak üretim kapasitesini genişletmeyi hedefliyor.

file1-3.jpeg

file2-2.jpeg

file-5-001.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 5459 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.