1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Mehmet Muş’tan Uzmar Tersanesi’ne Ziyaret
Bakan Mehmet Muş’tan Uzmar Tersanesi’ne Ziyaret

Bakan Mehmet Muş’tan Uzmar Tersanesi’ne Ziyaret

Geçtiğimiz gün Kocaeli Serbest Bölgesi’ni ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Uzmar Tersanesi’ni de gezerek yapımı süren römorkörler hakkında bilgi aldı.

A+A-

Kocaeli’nde resmi görüşmelerini sürdüren Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kocaeli Serbest Bölgesi’nde bulunan ve dünyanın en büyük römorkör üreticilerinden biri olan Uzmar Tersanesi’ni ziyaret etti.

Bakan Muş’un ziyareti esnasında kendisine eşlik eden Uzmar Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ “Sayın Bakan Mehmet Muş’un burada olması bizim için oldukça önemli. Türkiye'nin römorkör ve iş botu üreticileri artık dünyanın sayılı markaları arasına girdi. Özellikle römorkör inşası konusunda Türkiye lider konumda. Sayın bakana tersanemizde devam eden 4. faz yatırımlarımızı, üretimde olan römorkörlerimizi ve devam eden projelerimizi anlattık. Uzmar filosu için inşa ettiğimiz UZMAR 2, 4 ve 6 römorkörlerimizi inceledik.

Yeni yatırımlarımız sayesinde iki katına çıkardığımız üretim kapasitemizi yerinde gösterme fırsatına nail olduk. Kendilerine tersanemizi ziyaret ederek bizi onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
 

1674100427-mcr04065.jpg

Bu haber toplam 3733 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.