1. HABERLER

  2. BALIKÇILIK

  3. Balıkları ekmek arası dürüm yaptı
Balıkları ekmek arası dürüm yaptı

Balıkları ekmek arası dürüm yaptı

Bakan Çağlayan, balık avlanma sezonunun önceki gün kapanmasının ardından Karaduvar Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen törende konuşma yaptı.

A+A-

Bakan Çağlayan, balık avlanma sezonunun önceki gün kapanmasının ardından Karaduvar Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen törende konuşma yaptı.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, balıkçıların sorunlarını giderip, gelirlerini artırabilmek için yeni ekiple var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

Bakan Çağlayan, balık avlanma sezonunun önceki gün kapanmasının ardından Karaduvar Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bundan sonraki süreçte seçim çalışmalarını Mersin'de sürdüreceğini hatırlattı.

Bu kapsamda halkla iç içe, el ele ve kol kola çalışma prensibi benimseyeceğini anlatan Çağlayan, "Balıkçıların sorunlarını çok iyi biliyorum. Sorunlarınızı giderip, gelirinizi artırabilmek için yeni ekiple var gücümüzle çalışacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Türkiye'nin ve Mersin'in çok yakın bir tarihte bölgesinde birliğin, huzur ve mutluluğun teminatı haline geleceğini ifade eden Çağlayan, şöyle konuştu:

"Allah birliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Sizler, Karaduvar'da, bir arada geleceğinizi şekillendirmenin, ailelerinizin nafakalarını çıkarabilmenin peşindesiniz. Bizler de sorunlarınızı giderip, taleplerini destekleyerek, size destek olacağız. Mersinli balıkçılar ile ilk kez buluşuyorum. Ama bu bir başlangıç olacak. Artık daha sık görüşüp, dertleşeceğiz" açıklamasını yaptı.

Bakan Çağlayan, konuşmasının ardından beraberindeki AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen ve milletvekili adaylarıyla birlikte vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra ikram edilen balıkları ekmek arası dürüm yaparak tadan Çağlayan, bazı vatandaşlarla da dürümünü paylaştı.

Önceki gün hayatını kaybeden balıkçı Hasan Şahgül'ün Karaduvar Mahallesindeki taziye evini de ziyaret eden Çağlayan, karayoluyla Adana'ya hareket etti.

 

Bu haber toplam 1085 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.