1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Baş Döndürücü Oturma Grupları Koçtaş'ta!
Baş Döndürücü Oturma Grupları Koçtaş'ta!

Baş Döndürücü Oturma Grupları Koçtaş'ta!

Oturma odası ve salon evin en çok vakit geçirilen bölümlerindendir. Yorgun argın eve geldiğinizde koltuğunuzda ayaklarınızı uzatıp televizyon kumandasını elinize alıp televizyon izleyerek dinlenmek kadar huzur verici çok az şey vardır.

A+A-

Oturma odasında huzur içinde dinlenmenin keyfini yaşamak için belli başlı konulara dikkat etmeniz gerekir. Bunlardan ilki oturma odasında oturma grubu mu yoksa köşe takımı mı kullanacağınıza karar vermek diğeri de oturma grubu seçimini çok iyi seçmektir. Bu iki noktaya dikkat ederek Koçtaş'ın sizin için özenle dizayn ettiği oturma grupları modelleri arasından doğru seçimi yaparsanız oturma odanızda en üst düzey konforu ve huzuru en modern ve şık stillerle evlerinize taşıyabilirsiniz.

Köşe Takımı mı Oturma Grubu mu?

Oturma odasında ve salonda köşe takımı ya da oturma grubu kullanımı tamamen kişisel zevk ve tercihe bağlıdır. Köşe oturma grupları evinizde estetik ve modern bir görüntü sunar. Oturma odanızı ya da salonunuzu oldukça dekoratif gösterebilir ancak daha sınırlı bir kullanım alanı sunar. Bu nedenle kalabalık olmayan ve daha çok çekirdek aileler tarafından tercih edilmesi daha uygun olabilir. Çok üyeli ve kalabalık bir aileye sahipseniz, çok fazla misafir ağırlıyorsanız daha geniş bir kullanım alanına sahip olan oturma grupları tercih edebilirsiniz. Ayrıca çok fazla misafir grupları ağırlıyorsanız köşe takımı iç içe ve sıkış sıkış bir oturma düzenine neden olacağı için böyle durumlarda oturma grubu seçimi daha mantıklı olabilir. Kısaca köşe takımı kullanımı tamamen sizin zevkinize ve oturma odası ya da salondan beklentinize göre değişir.

Oturma Grubu Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Konfor, rahatlık ve tasarım modeller arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konular arasında yer alır. Koltukların rahat, yumuşak dokulu ve günlük kullanıma uygun kumaşa sahip olması önemlidir; ancak çok fazlasıyla yumuşak süngerli bir koltuk ise omurganız açısından çok da sağlıklı olmayabilir. Bu noktada Koçtaş'taki orta sertlikte üretilmiş ve omurga sağlığını destekleyen modeller sağlığınız açısından daha faydalı olabilir. Ayrıca aşırı yumuşak süngerli bir koltuk oturup kalkma sırasında gömülmeye neden olabilir. Bu da koltuğun düzenli duruşunu bozarak estetik olmayan bir görüntüye yol açar. İçe gömülmüş ve hoş olmayan bir şekilde görünebilir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus salon oturma gruplarının günlük kullanıma uygun bir kumaş ve renge sahip olmasıdır. Buna örnek olarak; beyaz bir model günlük kullanılan salon ya da oturma odası için hijyenik bir görüntü vermeyebilir. Ayrıca özellikle çocuklu ve kalabalık ailelerin kullanımı için çok uygun olmayabilir. Bu noktada günlük kullanım için en uygun eşya spor oturma gruplarıdır. Keten, süet ya da basit pamuklu silinebilir kumaştan üretilmiş olan modeller oldukça idealdir. Deri ise şık görünse de günlük kullanım için çok uygun değildir. Ayrıca yine günlük kullanımda önemli olan bir diğer hususta oturma gruplarının rengidir. Beyaz yerine krem ya da sütlü kahve gibi renkler günlük kullanımda daha uygundur. Koçtaş'ın pastel renklerde ve silinebilir günlük kullanıma uygun kumaştan üretilmiş olan modeller tercih edilebilir.

Her Bütçeye Uygun Oturma Grupları Koçtaş'ta

Oturma grupları fiyatları belirlenirken birden fazla faktör göz önünde bulundurulur. Tasarımların modeli ve hangi malzemeden üretildiği gibi faktörlere göre fiyatlar değişir. Kalite ve şıklıktan ödün vermeyen Koçtaş, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye hitap eder. Siz de kaliteli, kullanışlı, sağlam ve estetik oturma grubu modelleri için Koçtaş web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Modelleri inceleyerek istediğiniz modeli sepetinize ekleyerek Koçtaş güvencesi ile alabilirsiniz.

oturma-grubu1.jpeg

Vira Haber

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.