1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Batı Afrika'da güvenlik Diaplous Nigeria'dan sorulacak
Batı Afrika'da güvenlik Diaplous Nigeria'dan sorulacak

Batı Afrika'da güvenlik Diaplous Nigeria'dan sorulacak

Diaplous Maritime Services Nigeria Şirketi (DMSN), Batı Afrika için tüm sertifikaları ve lisansları alarak çalışmalarına başladı.

A+A-

Eskomarine – Diaplous Maritime Services Nigeria Şirketi (DMSN), Nijerya Federal Cumhuriyeti Kurumsal İşler Komisyonu ile tüzel kişilik kazandı. DMSN’nin hem deniz alanında, hem de karada güvenlik operasyonlarının yürütülmesi için gerekli olan tüm sertifikaları ve lisansları aldığı belirtildi.

Diaplous Maritime Services Nigeria, Nijerya’da aşağıdaki hizmetleri sunuyor:

1. Güvenlik Refakat Gemileri - Silahlı

Diaplous Nigeria modern / balistik koruyucu / yüksek hızlı Damen FCS3307 Devriye Tekneleri ile donatılmıştır.

Gemiler yerel kanunlar ve mevzuatlar uyarınca gemide tam teçhizatlı / silahlı, her türlü tehdidi engelleyecek 7 – 10 Nijerya Donanma personeline sahiptir.

Gemiler 30 knts SOG kapasiteye sahiptir, mürettebat ve donanma ekiplerinin ayrıca tüm modern elektroniklerin / navigasyon ve iletişim ekipmanlarının balistik koruması için eklenmiştir.

2. Donanma Ekipleri - Silahlı

Nijerya Donanması ile birlikte çalışan Diaplous Maritime Services Nigeria müşterinin gemisine bindirilecek silahlı ekipler kullanır ve gemilerin Nijerya’da kalışları süresince güvenlik sağlar.

3. Deniz Güvenlik İrtibat Subayları - Silahsız

Diaplous Nigeria müşterilerin gemilerinde güvenlik danışmanları olarak hizmet edecek silahsız Deniz Güvenlik İrtibat Subayları (MSLO) kullanır.

Deniz Güvenlik İrtibat Subayları (MSLO) Yunan vatandaşı, özellikle GoG operasyonları için eğitilirler ve IO’ya ait HRA’da engin tecrübeye sahiptirler.

Ayrıca Nijerya donanmasından emekliye ayrılmış, özellikle Diaplous SOP’ları üzerine eğitimli Nijeryalı Deniz Güvenlik irtibat Subayları da görevlendirilmektedir.

4. Emniyetli Yolculuk Yönetimi - Silahlı / Silahsız

Diaplous Nigeria ülke içi tüm dolaşımlarda güvenlik sağlar. İster bir mürettebat değişikliği olsun isterse ülkenin değişik kısımlarında eşlik edilecek uzun bir seyahat olsun, güvenlik ve emniyet sağlar.

Bu, vize yardımı, havalimanı karşılaması ve ağırlaması, konaklama, yakın koruma hizmetleri, Nijerya mobil Polis – silahlı ve daha fazlasını kapsar.

Diaplous Nigeria, Batı Afrika Operasyonları için tercih edilen güvenlik sağlayıcı olmayı amaçlamaktadır.

Bu haber toplam 2331 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.