1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Bayram konseri coşturdu
Bayram konseri coşturdu

Bayram konseri coşturdu

Denizcilik Müsteşarlığı’nın Denizcilik ve Kabotaj Bayramı sebebiyle 2 Temmuz 2010’da “Türk Halk Müziği” konseri gerçekleştirildi.

A+A-

Denizcilik Müsteşarlığı’nın Denizcilik ve Kabotaj Bayramı sebebiyle 2 Temmuz 2010’da Kültür Bakanlığı Devlet Resim ve Heykel Müzesi Konser Salonu’nda düzenlediği “Türk Halk Müziği” konseri; Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Müsteşar Yardımcıları Hamza Taşkeser ve Zeki Çitçi ile 400’ü aşkın davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Koronun şefliğini Tevfik Soyata, sunumunu da Elif Arslan yaptı. Denizcilik Müsteşarlığı çalışanlarından Ömer Kunt ve Adnan Akça’nın solist olarak seslendirdikleri eserlerin dışında konser repertuarının çeşitli yörelerden oluşması izleyicileri coşturdu.

 

 

“Hoy Deniz Karadeniz”, “Gemim Gidiyor Baştan Yelkenleri Kumaştan” gibi eserlere tüm davetlilerin eşlik etmesi dikkati çekti.

 

Gecenin sonunda şef Tevfik Soyata’ya plaket veren Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu “Denizcilik Bayramı” heyecanının, gerçekleştirilen konser sayesinde daha da vurgulandığını söyledi.

 

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.