1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bir imza ile ne olur demeden
Bir imza ile ne olur demeden

Bir imza ile ne olur demeden

Aliağa Ticaret Odası, Birleşmiş Milletler Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) tarafından internet ortamında başlatılan "1 Milyar İnsan Aç İmza Kampanyası"nı destekleyerek üyelerinin ve iş dünyasının imza kampanyasına katılması çağrısında bulundu.

A+A-


Aliağa Ticaret Odası, Birleşmiş Milletler Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) tarafından internet ortamında başlatılan "1 Milyar İnsan Aç İmza Kampanyası"nı destekleyerek üyelerinin ve iş dünyasının imza kampanyasına katılması çağrısında bulundu. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “(Bir imza ile ne olur demeden) imzalarımızla bu duruma karşı sesimizi ve tepkimizi birleştirelim.” Dedi.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerine çağrıda bulunarak, Birleşmiş Milletler Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) tarafından internet ortamında başlatılan "1 Milyar İnsan Aç İmza Kampanyası"na imzalarla destek vermeye çağırdı. TOBB tarafından da desteklenen kampanyada dünya çapında bugüne kadar 3 milyon 255 bin imza toplandı.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, BM verilerine göre dünyada her 6 saniyede bir çocuğun açlıktan yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) insanlık açısından son derece önemli olan bu vicdani kampanyayı destekliyor. Aliağa Ticaret Odası olarak biz de gerek üyelerimizden gerekse iş dünyasından http://www.1billionhungry.org/ internet sitesindeki dilekçeyi imzalaması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

“Dünyada 1 milyar insan aç ve ben buna öfkeliyim”
Birleşmiş Milletlerde ve diğer uluslararası örgütlerde etkin olan Gelişmiş Batılı ülkelerin, dünyanın geri kalmış ülkelerindeki açlık ve sefalet sorununa kayıtsız kalmaması gerektiğini ifade eden Saka, “Küresel ekonomik dayatmalar ve bunun sonucu olarak, iç savaşlar, istikrarsız yönetimler, kuraklık, küresel ısınma, afetler gibi çevre sorunları nedeniyle dünyanın bir çok bölgesinde insanlar açlık tehlikesiyle yaşıyor. ‘Bir imza ile ne olur demeden’ imzalarımızla bu duruma karşı sesimizi ve tepkimizi birleştirelim. Kampanya sloganında belirtildiği gibi; Dünyada 1 milyar insan aç ve biz buna öfkeliyiz” dedi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, kampanyaya destek olmak için dilekçe formlarının üyelere dağıtıldığını, toplanan dilekçelerin TOBB’a ulaştırılacağını sözlerine ekleyerek, internetten de http://www.1billionhungry.org/ sitesinden kampanyaya imza verilebileceğini kaydetti.

Virahaber

Bu haber toplam 970 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.