1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bodrum- Kos Adası 20 Dakika
Bodrum- Kos Adası 20 Dakika

Bodrum- Kos Adası 20 Dakika

Yeşil Marmaris Turizm ve Yat İşletmeciliği A. Ş. , Bodrum ile Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası seferlerine başladı.

A+A-

Marmaris'te 49 yıldır denizcilik sektöründe hizmet veren Yeşil Marmaris Turizm ve Yat İşletmeciliği A. Ş. , Bodrum ile Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası seferlerine başladı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 49 yıldır denizcilik sektöründe hizmet veren Yeşil Marmaris Turizm ve Yat İşletmeciliği A. Ş. , Bodrum ile Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası seferlerine başladı.

Bodrum'dan hareket edecek olan 364 yolcu kapasiteli, 39 metre uzunluğundaki Türk bayraklı 'Aegean Cat' adlı katamaran, 6 mil uzaklıktaki Kos Adası'na 20 dakikada gidecek. 7 mürettebatı bulunan katamaranda yerli ve yabancı tatilciler, dört kişilik deri koltuklu özel kabinlerde yolculuk yapma imkanı bulacak. Seferlerin yapılacağı Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ndeki kokteyle Yeşil Marmaris Turizm ve Yat İşletmeciliği A. Ş. yöneticilerinden Vacide Tugay, katamaranın kaptanı Eşref Şener, teknenin mürettebatı, turizmciler katıldı.

Şirket Yöneticisi ve Bodrum Sorumlusu Vacide Tugay, Bodrum- Kos seferlerinin kasım ayına kadar devam edeceğini söyledi. Tugay, "İlk seferimizi acente yöneticilerine yönelik olarak tanıtım amaçlı olarak yaptık. 22 Nisan'a kadar haftanın 3 günü yapılacak seferler, daha sonra Kasım ayına kadar her gün gerçekleşecek. Bodrum'daki ilk yılımızda Bodrum- Kos seferleri için 40 bin yolcu taşımayı hedefliyoruz. Haziran ayında da Bodrum-Kos- Kalimnos- Bodrum seferlerine başlayacağız. Turizm ilçesi olması nedeniyle yolcularımızın sabah erken saatlerde 'Gemiyi kaçırdım' stresi yaşamamaları için seferlerin hareket saatini sabah 10. 00 olarak belirledik. Yerli ve yabancı turistlerin taleplerine göre çeşitli güzergahları eklemeye çalışacağız" dedi.

Sondakika
 

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.