1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bodrum’da teknede yangın çıktı
Bodrum’da teknede yangın çıktı

Bodrum’da teknede yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir teknede çıkan yangında, yabancı uyruklu bir çalışan yaralanırken Akyarlar’da karaya oturan başka bir teknedeki 2 kişi ise Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

A+A-

Ortakent - Yahşi Mahallesi açıklarında demirli "Oceanis 58" isimli yaklaşık 20 metrelik teknede, ilk belirlemelere göre makine dairesinde oluşan patlamanın ardından yangın çıktı.

Yangın sırasında deniz taşıtında bulunan Moldavya uyruklu tekne çalışanı Dimitri Coceanji, denize atladı. Çevredekilerin yardımıyla denizden kurtarılan Coceanji, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı. Coceanji'nin vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi.

Teknede çıkan yangın ise yine çevredekilerin yardımıyla büyümeden söndürüldü. Olayı görenlerden Sunal Bolbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknede büyük bir gürültüyle patlamanın olduğunu belirterek, "Bir kişinin denize atladığını gördük. Çevredekiler botlarla giderek yaralıyı alıp çıkardılar. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı." diye konuştu.

Olayın ardından bölgeye, Sahil Güvenlik Komutanlığı botu ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün "KIYEM 2" botu sevk edildi. Maddi hasarın oluştuğu tekne, "KIYEM 2" botuna yedeklenerek, Turgutreis Limanı'na çekildi.

Karaya oturan teknedeki 2 kişi kurtarıldı

Öte yanfan Muğla'nın Bodrum ilçesinde, karaya oturan teknedeki 2 kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Akyarlar Burnu'nda, bir teknenin karaya oturduğu ve içerisindeki iki kişinin yardım talebinde bulunduğu ihbarını alan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, kısa sürede bu bölgeye gitti.

Karaya oturan 8 metrelik "Yezdan" isimli özel teknedeki 2 kişi kurtarılıp bota alındı. Tekne ise Sahil Güvenlik ekiplerince oturduğu yerden kurtarılarak bota bağlandı.

Akyarlar balıkçı barınağına çekilen ve su aldığı tespit edilen tekne, içerisindeki su tahliye edildikten sonra ekiplerce balıkçı çekek alanına getirildi.

yangin-012.jpg

yangin1-015.jpg

yangin2-014.jpg

yangin3-008.jpg

yangin4-004.jpg

yangin5-002.jpg

yangin6-001.jpg

yy-001.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 5499 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.