1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Borusan iş ortaklarını biraraya getirdi
Borusan iş ortaklarını biraraya getirdi

Borusan iş ortaklarını biraraya getirdi

Borusan Lojistik 5 yıllık yeni stratejik planını tedarikçileri ile paylaştı.

A+A-

Borusan Lojistik, Tedarikçi Yönetim Sistemi kapsamında yer alan iş ortaklarını her yıl düzenlediği paylaşım toplantısında bir araya getiriyor. Bu seneki Borusan Lojistik Tedarikçi Paylaşım toplantısı, 14 Mayıs tarihinde The Seed İstanbul’da gerçekleşti. Toplantıda  Borusan Lojistik tedarikçilerine şirketin 2010-2014 dönemi 5 yıllık stratejik iş planı  ve tedarikçilerin bu plandaki yerleri  açıklandı.

Borusan Lojistik, tedarikçileriyle yılın en önemli buluşmasını 14 Mayıs 2010 tarihinde The Seed İstanbul’da gerçekleştirdi. 2006 yılından bu yana düzenlenen Tedarikçi Günü etkinliğine bu yıl da Borusan Lojistik Tedarikçi Yönetim Sistemi’ne dahil olan firmalar katıldı. Toplantıda Borusan Lojistik’in 2010-2014 yıllarını içeren yeni 5 yıllık stratejik iş planının yanı sıra bu planı gerçekleştirirken tedarikçileri ile nasıl bir iş birliği içinde olmayı bekledikleri de açıklandı.

 

Etkinlikte bir konuşma yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, tedarikçi ve iş ortaklarının büyüme hedeflerinde önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek şunları söyledi:

 

“Borusan Lojistik ekonomideki belirsizliklere rağmen, istikrarlı ve kararlı büyümesini stratejik planlama yeteneğini geliştirerek başarabilmiştir. Tedarikçilerimizle uzun soluklu ve güven ilişkisine dayalı işbirliğimiz, belirlediğimiz hedeflere ulaşmada bizlere yardımcı olmakta. Bu nedenle onları anlamak, onlara gereken değeri vermek bizim çok önem verdiğimiz bir konu. Başarımızın sırrı doğru işleri, doğru zamanda, doğru ortaklarla yapmak. Kaliteli ürün ve hizmetleriyle iş süreçlerimizi destekleyen tüm tedarikçi dostlarımıza teşekkür ederim.”

 

Etkinlikte ayrıca Borusan Lojistik Türkiye Lojistik Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dölen, Borusan Lojistik Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Özgür Soy,  Borusan Lojistik Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Elvan Hamidoğlu ve Borusan Lojistik Yatırımlar, Mühendislik ve Merkezi Satınalma Müdürü İlker Bekbay, da birer konuşma yaptılar.

 

Başarılı Tedarikçiler Ödüllendirildi

Borusan’ın gelenekselleşen “Tedarikçi Günü” etkinliği kapsamında her yıl olduğu gibi yılın başarılı tedarikçileri ödüllendirildi. Başarı Ödülleri yanında bir tedarikçi de “Yılın Tedarikçisi” Ödül’ünün sahibi oldu.

2009 yılında sunduğu ürün ve hizmetlerle “ Başarı Ödülü almaya hak kazanan firmalar şöyle sıralandı: Eksen Makine, Eksper Tren, Güneşler Uluslar arası Taşımacılık, Özsunar Uluslar arası Taşımacılık, Yekaş Proje Taşımacılık, Bortruck lojistik, İMOTAŞ, Güleray Nakliyat ve Ay Lojistik Nakliyat.

 

Yılın tedarikçisi seçilen firma ise, Batı Nakliyat oldu.

 

Borusan Tedarik Zinciri

Tedarikçilerin seçimi, değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve ödüllendirilmesini kapsayan Tedarikçi Yönetimi Borusan Lojistik'in politika ve stratejileri doğrultusunda şekillendiriliyor. Bu amaçla oluşturulan Satın Alma ve Tedarikçilerin Yönetimi süreci çerçevesinde, 2006 yılından bu yana tedarikçilerin performansı periyodik olarak değerlendiriliyor ve stratejik iş birliktelikleri geliştiriliyor. Yıl tamamlandıktan sonra yapılan Tedarikçi Günü kapsamında da belirli kategorilerde Başarı Ödülleri ve Yılın Tedarikçisi Ödülü veriliyor.

 

Virahaber

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.