1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bozcaada’ya Bazı Feribot Seferleri İptal Edildi
Bozcaada’ya Bazı Feribot Seferleri İptal Edildi

Bozcaada’ya Bazı Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle bazı feribot seferleri iptal edildi.

A+A-

Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Ege Denizi'nin kuzeyinde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Buna göre Geyikli-Bozcaada hattında Bozcaada'dan saat 10.00 seferi, Geyikli'den saat 11.00, 15.00 seferleri yapılamayacak.
Öte yandan, Çanakkale Valiliği fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde rüzgarın güney ve güneybatı, yer yer kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi. Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunularak, “Yapılan son değerlendirmelere göre 25.03.2024 Pazartesi günü saat 05.00’ten aynı gün saat 23.00’e kadar Çanakkale il genelinde güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmakla beraber vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle rica olunur” denildi.

Vira Haber 

Bu haber toplam 580 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.