1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bugün bu yollara dikkat
Bugün bu yollara dikkat

Bugün bu yollara dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

A+A-

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve perşembe günü 15.00-17.00 saatleri arasında yol, aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Sakarya-Hendek-Gümüşova yolunun 35-47. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 65-69. kilometreleri arasındaki yol üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-38. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve perşembe günü 13.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Gerede-Kızılcahamam yolunun Akyarma mevkii İstanbul-Ankara istikametinde asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten veriliyor.

Ankara-Kırıkkale İl Sınırı-Yozgat yolunun 0-33. kilometreleri arasındaki hemzemin kavşak, bölünmüş yol ve viyadük yapımı çalışmaları esnasında belirli aralıklarla patlatma yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kocaeli-Yalova yolunun 22-40. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Karacabey-Bursa yolunun 20-25. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey yönünden iki yönlü olarak veriliyor.

Aliağa- İzmir yolunun 12-15. kilometreleri arasındaki Hacıömerli mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kozan-Adana yolunun 13-14. kilometrelerindeki Kurukulak Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan veriliyor.

Tosya-Osmancık yolunun 44-45. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Niksar-Reşadiye yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 07.00-12.00 saatleri arasında 30 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

AA

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.