1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Celestyal Cruises İstanbul'a dönüş yaptı
Celestyal Cruises İstanbul'a dönüş yaptı

Celestyal Cruises İstanbul'a dönüş yaptı

Kruvaziyer firması Celestyal Cruises, 2019 yılına yönelik programını genişlettiğini ve 2020 programına 7 yeni liman eklediğini açıkladı. Firma, 2019 yılı programı kapsamına İstanbul’u da eklediğini duyurdu.

A+A-

Celestyal Cruises, 2019 yılı tur programını genişlettiğini duyururken; 2020 yılı tur programına ilişkin ayrıntıları da paylaştı.

Kruvaziyer firması, 2019 programı kapsamındaki turları Aralık ayına kadar uzattığını ve 2016 yılında programından çıkardığı İstanbul’u 2019 yılında yeniden programı kapsamına aldığını duyurdu.

Celestyal Cruises, 2019 yılında 21 Ekim – 25 Kasım tarihleri arasındaki turları kapsamında İstanbul’a altı kez uğrayacak. 7 günlük cruise turu kapsamında Celestyal Cruises gemileri İstanbul Limanı’nda bir gece demirlerken; bu tur kapsamında uğrayacağı limanlar arasında Yunanistan’ın Volos kenti ve de Çanakkale yer alacak. Kruvaziyer firması, Çanakkale’ye uğrayarak konuklarını Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda gezdirecek.

2019 yılında 7 günlük “3 Kıta” adlı tur programı kapsamında Celestyal Cruises gemileri, Mısır’ın Alexandria ve Port Said Limanları’ndan hareket ederek; İsrail’in Ashdod ve Türkiye’de Kuşadası Limanı’na sonrasında ise Kıbrıs ve Rodos Adaları’na uğrayacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 5005 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.