1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. CNR Avrasya Boat Show'da 'Süperyat Paneli' yarın
CNR Avrasya Boat Show'da 'Süperyat Paneli' yarın

CNR Avrasya Boat Show'da 'Süperyat Paneli' yarın

CNR Avrasya Boat Show'da yarın ( 17 Şubat Cumartesi günü) “Süperyat Paneli” düzenlenecek. Panelde 40 metre ile 100 metre arası süper yatların geleceği ele alınacak.

A+A-

Dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show) kapsamında düzenlenen etkinliklerde bu kez de 40 metre ile 100 metre arası süperyatların geleceği ele alınıyor.

CNR EXPO Yeşilköy’de devam eden ve CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ile Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen fuar kapsamında “Süperyat Paneli” düzenlenecek.

17 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak panel, CNR EXPO Büyük Salon'da gerçekleşecek. Türkiye’deki süper yatların dizayn, üretim ve trendlerinin ele alınacağı ve profesyonellerin görüşlerinin tüm sektörle paylaşılacağı panele Türkiye’nin önde gelen süperyat firma temsilcileri katılacak.

Moderatörlüklerini Cem Hüroğlu ve İbrahim Karataş'ın yapacağı panelde; Aes Yacht, Arkın Pruva, Mengi Yay Yachts, Sarp Yacht, Su Marine, Taka Yacht, Turquoise Yacht şirket temsilcileri görüşlerini kamuoyu ile paylaşacak.

davetiye-002.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 6596 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.