1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. CNR Boat Show’da Teos Marina rüzgarı
CNR Boat Show’da Teos Marina rüzgarı

CNR Boat Show’da Teos Marina rüzgarı

İzmir’in doğal limanı Teos Marina, 9 Şubat’ta VİP açılışı yapılan CNR Avrasya Boat Show’da fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

A+A-

Hol 2’de A11 nolu stantta uluslararası standartlarda hizmet kalitesini ve bölgesini tanıtan Teos Marina, stant ziyaretçileri arasında 18 Şubat’ta yapacağı çekilişle 3 kişiye yıllık bağlamada %50, 3 kişiye de kışlamada %25 indirim yapacağını duyurdu. Ayrıca standı ziyaret eden tüm ziyaretçilere tanışma amacıyla 3 gün ücretsiz konaklama hakkı veriliyor.

CNR Avrasya Boat Show’da Teos Marina standını ziyaret eden kazanıyor. Fuar süresince standı ziyaret eden herkese 3 gün ücretsiz konaklama ve çekilişle yıllık bağlamada %50 ve kışlamada %25 indirim şansı, sıfır tekne alanlara ise %10 bağlama indirimi uygulanacağını açıklayan Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü, şöyle konuştu:

“CNR Expo’da yapılan CNR Avrasya Boat Show marinalar ve sektörün diğer paydaşları açısından önemli bir tanıtım mecrası oluyor. Bu yıl fuarların ikiye bölünmesinden dolayı ziyaretçi sayısı açısından biraz kaygılıydık ancak geçen yıldan bile daha çok ziyaretçi ile karşılaşınca şaşırdık. Londra ve Düsseldorf’ta yapılan Boat Show’ların ardından bu yıl katıldığımız üçüncü fuarda, denizcilere önemli avantajlar sunduk. Teos Marina’ya hiç gelmemiş olan tekne sahiplerine kaliteli hizmetlerimizi ve bölgenin sunduğu eşsiz güzellikleri gelin tanıyın, 3 gün ücretsiz konaklayarak deneyin dedik. Sabit kur, erken ödeme indirimi, ödemede taksit seçeneği, sözleşmelerine hediye ek süreler, kışlama kampanyasının yanı sıra, fuara özel standımızı ziyaret eden denizciler arasında yapacağımız çekilişle 3 kişiye yıllık bağlamada %50 indirim, 3 kişiye kışlamada %25 indirim kazanma fırsatı sunduk. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz.”


 

Yat Market’te %10 indirim ve yelken eğitimi

Stant ziyaretçilerine ayrıca Teos Marina’daki Oldcity Yat Market'ten yapacağı 500 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim hakkı ile teknesini yeni alan amatör denizcilere ücretsiz yelken eğitimi verilecek.

Kayıtsız 3 adlı teknesiyle tek başına dünyayı dolaşan ilk Türk olan Özkan Gülkaynak da filikasını Teos Marina standında sergiliyor. Sevenleri ile görüşmeler yapan Gülkaynak, seyahatlerini anlattığı kitaplarını imzalıyor.

Teos Marina’nın bölge tanıtımına Seferihisar Belediyesi de destek verdi. İzmir’in Cittaslow ilçesi Seferihisar’ın su altı dünyası, tarihi ve yemeklerini tanıtan kitapçıklarını dağıtan belediye görevlileri, stant ziyaretçilerine Seferihisar Belediyesi’nin tesislerinde üretilen mandalina kurusu ikram ediyor. Ayrıca Teos Marina standında, teknelerde iyi bir izolasyon malzemesi olarak kullanılabilecek keçe yapımı hakkında workshop gerçekleştiriliyor. Çocuklara da balon dağıtılıyor.

CNR Avrasya Boat Show’da birçok yatın ilk kez Türkiye prömiyeri gerçekleştirildi. Denizcilik sektörünün önde gelen 1500 markası, 3500'ün üzerinde deniz aracı ve ekipmanlarını ziyaretçilerle buluşturdu. CNR Avrasya Boat Show 18 Şubat Pazar günü saat 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

27545725_1797157710578681_8936287515606122715_n.jpg

4-063.jpg

8-011.jpg

3-084.jpg

2-096.jpg

1-096.jpg

5-038.jpg

6-018.jpg

7-021.jpg

9-007.jpg
 

Bu haber toplam 7385 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.